Ubisoft houdt digitaal evenement op 12 juli

Ubisoft houdt digitaal evenement op 12 juli

Ubisoft heeft aangekondigd dat het van plan is deze zomer een eigen showcase te houden met aankomende videogames. Het evenement staat gepland voor zondag 12 juli.

The company plans to show off exclusive game news, reveals and more! The time for the event is 8pm BST / 12pm PT. The company promises to share more information soon.

Over Ubisoft

Ubisoft Entertainment is een Franse ontwikkelaar en uitgever van computers en videogames met hoofdkantoor in Montreuil-sous-Bois, Frankrijk. Het werd in 1986 opgericht door vijf broers, waarvan Yves Guillemot voorzitter en CEO is.

Het bedrijf bestaat uit 26 studio’s verspreid over 18 landen. Met ingang van 2011 was het de op twee na meest waardevolle onafhankelijke uitgever van videogames ter wereld, en de op één na grootste in termen van intern ontwikkelingspersoneel met meer dan 6.900 medewerkers wereldwijd.

Ubisoft is door de jaren heen flink uitgebreid. Tussen 1996 en 2000 richtte het bedrijf ontwikkelingsstudio’s op in Shanghai (China), Annecy (Frankrijk), Montreal (Canada), Casablanca (Marokko), Barcelona (Spanje) en Milaan (Italië), en distributiekantoren in Spanje, Italië, Australië, België, China en Denemarken.

Ad