Uitbreiding team – Maak kennis met Jasper!

Uitbreiding team – Maak kennis met Jasper!

NintendoReporters is de afgelopen weken druk bezig geweest met van alles en nog wat. Van zaken op het gebied van kleine subtiele aanpassingen in de website (voornamelijk gericht op SEO en op pageload) tot aanpassingen in hoe vaak / frequent we bepaalde zaken willen gaan doen.

Maar daarbuiten zijn wij ook met diverse mensen in contact gekomen die NintendoReporters een warm hart toedragen en ook iets willen betekenen op dat gebied. 

Enter Jasper

jasper-repo Jasper was een van de eerste personen die contact had gelegd en aangaf dat hij in ieder geval op het review vlak het nodige zou willen betekenen. Het voordeel is dat ondergetekende Jasper al een aantal jaar kent vanuit uitgaan en de toch wel gedeelde hobby op gebied van Nintendo.

Daarbij moet eerlijk gezegd worden dat Jasper geen concrete ervaring had met het reviewen van items voor op een platform zoals NintendoReporters. Maar dat maakt niet uit, ik wist zeker dat als Jasper het leuk vond om te doen dat het zou werken.

Lang verhaal kort; Jasper gaat vanaf nu het team van NintendoReporters versterken waarbij zich voornamelijk zal richten op previews, reviews en mogelijk retro items. 

Jullie kunnen de eerste review van Jasper spoedig verwachten!

Jasper over zichzelf

Hi Jasper hier aangenaam! 27 jaar afkomstig uit Uden (Noord-Brabant). Ik ben opgegroeid met de Super Nintendo (SNES) en de Nintendo Gameboy (GB). Hierdoor ben ik  helemaal fan geworden van Nintendo en dat is iets wat ik nooit meer losgelaten heb. Buiten Nintendo om ben ik into Japanse auto’s en gabber muziek (stukje Nederlandse cultuur toch!).

Ja, ik haat die stukjes ook altijd om te schrijven en bij mij zijn ze ook altijd relatief kort maar ze horen erbij. Jasper ook via deze weg nogmaals welkom bij het NintendoReporters team en laten we hopen dat we nog veel op gebied van Nintendo samen mogen doen!

Mochten de andere gesprekken etc. verder vorderen dan hopen we ook spoedig de andere uitbreidingen aan te kunnen kondigen.

Ad