Unboxing Tetris & Dr. Mario 2-In-1 voor .. jaja … SNES

Unboxing Tetris & Dr. Mario 2-In-1 voor .. jaja … SNES

YouTube-kanaal kikai heeft een unboxing-video gedeeld voor een zeer zeldzame SNES-game die alleen in het westen is uitgebracht. Het spel bevat Tetris en Dr. Mario op dezelfde spelcassette.

video
play-rounded-fill

Over Tetris & Dr. Mario 2-In-1

Voor fans van puzzelspellen is het moeilijk om zonder een van deze games te leven, en nu zijn ze allebei beschikbaar op één geweldige cartridge voor de Super Nintendo. Probeer eerst de klassieke actie waarmee het allemaal begon met TETRIS.

Verplaats blokken van verschillende vormen en maten om rechte lijnen te maken, aangezien de stukken steeds sneller vallen. Probeer vervolgens vervelende virussen te elimineren met je vitaminepillen als de beroemde Dr. Mario. Met een unieke twist kun je met deze collectie een vriend uitdagen door beide games tegelijk te gebruiken!

Je speelt tegen de klok en probeert je tegenstander te overtreffen bij TETRIS en DR. Mario tegelijkertijd! Er zijn maar weinig games in de geschiedenis die de populariteit van een van deze edelstenen hebben bereikt, en nu kun je ze allebei spelen zonder zelfs je Nintendo uit te schakelen om te wisselen.