Universal Studios Japan en Super Nintendo World heropend

Universal Studios Japan en Super Nintendo World heropend

Universal Studios Japan en Super Nintendo World moesten uit voorzorg tijdelijk hun deuren sluiten tegen de aanhoudende COVID-19 in Osaka.

Vanaf 1 juni 2021 heeft het themapark zijn deuren geopend voor het publiek, zij het met een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen. De belangrijkste daarvan is dat het park alleen op weekdagen geopend is en met een beperkte capaciteit.

Verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen

Universal Studios Japan zal doorgaan met het implementeren van verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen en maatregelen voor capaciteitscontrole, terwijl de prefectuur Osaka onder de noodtoestand blijft en daarna. Universal Studios Japan moedigt gasten aan om het themapark op verschillende tijden te verlaten om opstoppingen te voorkomen. Ook bij restaurants in het park werden indoor dining dividers geïnstalleerd.

Ter ondersteuning van de inzet van Universal Studios Japan om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zullen alle teamleden, behalve essentiële operationele teamleden, vanuit huis blijven werken.

Informatie over heropening park

Heropeningsdatum: alleen weekdagen vanaf 1 juni 2021 tot nader order.

Bedrijfsuren: 10.00 tot 18.00 uur

  • Ga voor veiligheidsmaatregelen en ticketinformatie naar onze officiële website(https://www.usj.co.jp/) voorafgaand aan je bezoek.
  • Volg de richtlijnen van de lokale autoriteiten van uw woongebieden en overweeg uw bezoek zorgvuldig.
  • Het dragen van mondkapjes is te allen tijde verplicht in het park. Breng uw eigen mondmaskers mee wanneer u het park bezoekt.