Universal Studios Japan – The Pokemon Company samenwerking

Universal Studios Japan – The Pokemon Company samenwerking

Universal Studios Japan heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met een andere titan van de videogame- en entertainmentindustrie.

De nieuwe partner van Universal Studios Japan is niemand minder dan The Pokemon Company. Volgens de aankondiging op Twitter zijn er momenteel meerdere projecten aan de gang, waarvan de eerste gepland is om in 2022 te debuteren. Het persbericht beschrijft de projecten als “een nieuwe dimensie van themaparkervaring”, hoewel er geen details werden gedeeld.

Pokemon in-park entertainment

U-SJ Headquarters (Hoofdkwartier: Konohana-ku, Osaka, President en CEO JL Bonnier) en Pokemon Co., Ltd. (Hoofdkwartier: Minato-ku, Tokyo, President en CEO Tsunekazu Ishihara) zijn betrokken bij de ontwikkeling en het aanbieden van nieuw entertainment in het park. We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we een strategische alliantie voor de middellange tot lange termijn hebben gevormd en dat er meerdere ontwikkelingsprojecten aan de gang zijn.

De twee bedrijven willen een nieuwe dimensie van themaparkervaring creëren en bieden die nog nooit eerder is gezien door uitstekende creatieve creativiteit en entertainmenttechnologie van wereldklasse te combineren.

Het eerste samenwerkingsproject van deze alliantie zal naar verwachting eind 2022 als lid van het park verschijnen en we zullen nieuwe ervaringen blijven bieden die ieders verwachtingen overtreffen. Universal Studios Japan streeft ernaar om Japans entertainment van wereldklasse te creëren en te verspreiden met ideeën en creativiteit die veel gasten blijven aantrekken, en om de favoriete plek te worden voor mensen over de hele wereld.

Ad