Verander je Pokemon GO Team – Team Medallion

Verander je Pokemon GO Team – Team Medallion

The Pokemon Company en Niantic hebben officieel Team Medallion aangekondigd, een item waarmee spelers hun Pokemon GO-teams één keer per jaar kunnen veranderen.

Het medaillon zal beschikbaar zijn vanaf 26 februari 2019 om 13:00 uur PST. Het kost 1000 PokeCoins uit de winkel.

Meer informatie over Team Medallion

Het verwijderen van sportscholen en het vechten tegen raids zijn de afgelopen twee jaar een teaminspanning geweest. Of je nu op #TeamInstinct, #TeamMystic of #TeamValor bent, je kwam samen met je teamgenoten en hielp elkaar betere trainers. We vonden het geweldig om te zien hoe je samen met anderen je teamtrots en -band deelt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ben je klaar om je talenten naar een nieuw team te brengen? De teamleiders zouden blij zijn om je te rekruteren!

We zijn blij om Team Change met je te delen. Later deze maand, beginnend om 13:00 uur PST op 26 februari, Team Change stelt trainers in staat om eenmaal per jaar van team te wisselen. Geïnteresseerde trainers kunnen een teammedaillon kopen voor 1.000 PokéCoins in de winkel.

Kies verstandig je team, trainers, want je kunt maar eens per 365 dagen een teammedaillon aanschaffen. Na aankoop kun je het Teammedaillon in uw tas vinden. Als je besluit om het te activeren, word je door de schermen voor teamkeuze geleid om je nieuwe team te kiezen.

Elk van je Pokémon die zich in sportscholen bevindt wanneer je van team wisselt, wordt teruggestuurd zonder PokéCoins die zijn verdiend nadat het is verslagen. Je kunt ook niet vechten met je eigen Pokémon, dus als je terugkeert naar een Gym die een van je Pokémon verdedigt, worden je Pokémon aan je teruggegeven zonder verdiende PokéCoins. (Je kunt meer informatie vinden op onze Helpcentrum-pagina.)

We kunnen niet wachten om de nieuwe Gyms te zien die je wint met je vrienden en Pokémon! Er is maar één vraag: Zullen je eieren met Spark uitkomen, onderzoek doen met Blanche of naast Candela strijden? Laten we samenwerken en GO!

Ad