Vijfde Kirby Read-Along – A Star For Christmas

Vijfde Kirby Read-Along – A Star For Christmas

It’s Kirby Time is een verzameling prentenboeken die voor het eerst in Japan werd gepubliceerd. Momenteel ontvangen we unieke voorleestrailers die enkele van de illustraties en verhalen in die boeken belichten.

video
play-rounded-fill

Het geschenk van een ster

Deze leesvideo wordt je aangeboden door Nintendo en bevat verhalen uit de ‘It’s Kirby Time’-prentenboekenreeks, een verzameling feelgood-anekdotes die zijn ontworpen om je dag op te fleuren. Er zullen in totaal zeven read-alongs zijn, dus houd nieuwe inhoud in de gaten zodra deze beschikbaar komt.

Ondanks dat het weer tijd is voor de jaarlijkse kerstviering in Dream Land, stuiten hun voorbereidingen op een obstakel. Op dat moment merkt Kirby een eigenaardige vallende ster op, die hem op een idee brengt. Breng wat tijd door met Kirby en zijn metgezellen tijdens een hartverwarmende winterdag tegen een adembenemend besneeuwd landschap.

Een lezing van de Engelse vertaling van Shogakukan’s “It’s Kirby Time: The Gift of a Star (Book 2)”, die hier in verhalende vorm wordt gepresenteerd.

Aangezien Nintendo heeft gezegd dat ze ernaar streven om andere hoofdstukken in deze voorleesserie te produceren, zouden we in de niet al te verre toekomst moeten kunnen uitkijken naar meer van Kirby’s avonturen in sprookjesboeken!