Volledige lineup PAX West 2019

Volledige lineup PAX West 2019

Nintendo of America heeft hun volledige plannen voor PAX West 2019 onthuld, die van 30 augustus tot 2 september 2019 in Seattle worden gehouden.

Het bedrijf zal veel nieuwe Nintendo Switch-spellen voor spelers uitproberen, evenals activiteiten zoals ondertekeningsmogelijkheden voor ontwikkelaars en speurtochten.

Line-up van PAX West 2019

Nintendo gaat van 30 augustus tot 2 september naar PAX West in Seattle met een scala aan games, activiteiten en plezier voor elk type gamer. Hoogtepunten van de volle aanwezigheid van Nintendo op de show van dit jaar zijn:

 • een stand vol speelbare Nintendo Switch-spellen, waaronder nieuwe en nog niet uitgebrachte spellen zoals Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition , Pokémon Sword en Pokémon Shield
 • een paneel en ondertekeningsmogelijkheid met ontwikkelaars van de aankomende game DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, met Hero, de nieuwste toevoeging aan de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass
 • een stand voor Pokémon-toerisme die de regio Galar promoot vanuit Pokémon Swordand Pokémon Shield
 • een leuke speurtocht op basis van The Legend of Zelda: Link’s Awakening met enkele legendarische pins als prijs
 • de terugkeer van de Warp Pipe Pass van E3, die de wachttijd verkort om Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Pokémon Sword en Pokémon Shield te spelen

Het wordt een waar buffet met enkele van de meest herkenbare personages en spellen van Nintendo.

“PAX is een van onze favoriete evenementen om bij te wonen, omdat we nieuwe games en ervaringen rechtstreeks naar onze fans kunnen brengen,” zei Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America. “We hebben een robuuste line-up van nieuwe, hoogwaardige games die in 2019 naar de Nintendo Switch komen. Onze stand op PAX West is een geweldige kans voor fans om enkele van deze ongelooflijke games uit te proberen voordat ze later dit jaar worden uitgebracht. ”

De volledige lijst met speelbare Nintendo Switch-spellen op de Nintendo-stand bevat het volgende:

 • Luigi’s Mansion 3
 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening
 • Pokémon Sword and Pokémon Shield
 • DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition
 • DAEMON X MACHINA
 • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition
 • Minecraft Dungeons

Geregistreerde PAX West-deelnemers krijgen de mogelijkheid om een ​​gratis Warp Pipe Pass te reserveren voor gebruik op de Nintendo Booth en krijgen voorrangstoegang om de Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Pokémon Sword en Pokémon Shield-games te demonstreren.

Beginnend op 28 augustus om 17.00 uur PT, bezoekers kunnen inloggen met hun Nintendo-account op https://experience.nintendo.com  om een ​​Warp Pipe Pass te reserveren zolang de voorraad strekt.

Op zaterdag 31 augustus van 10.30 tot 11.30 uur PT in het Raven Theatre in het Hyatt Regency (gelegen nabij het Washington State Convention Center op 808 Howell St.), de ontwikkelaars van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition from SQUARE ENIX zal een panel hosten met de naam DRAGON QUEST® Then & Now – Echoes Through the Ages. Het paneel geeft een kijkje achter de schermen van hoe ontwikkelaars van SQUARE ENIX, zowel gevestigde als nieuwere, seriewortels behouden terwijl ze tegemoet komen aan hedendaagse RPG-enthousiastelingen in het creëren van moderne klassiekers zoals DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitieve editie voor Nintendo Switch.

Het paneel wordt livestreamed op Twitch op https://www.twitch.tv/PAX3  vanaf 10.30 uur PT. Later op de dag is er ook een first-come, first-served mogelijkheid voor gasten om de ontwikkelaars te ontmoeten en een aangepaste kunstkaart, favoriete Slime-speelgoed of andere memorabilia te laten ondertekenen.

In de aanloop naar de lancering van de Pokémon Sword- en Pokémon Shield-spellen op 15 november verschijnt er een toeristisch centrum in de regio Galar op locaties in het hele land, inclusief de aftrap bij PAX West. Het “Galar bezoekerscentrum” zal zich bevinden op stand nr. 1921, naast de belangrijkste Nintendo-stand in het Washington State Convention Center, van 30 augustus tot 2 september. In het centrum kunnen fans leren over de regio Galar, een pasfoto uit de regio Galar krijgen en ontvangen ze unieke items, zoals reisbrochures en ansichtkaarten van Galar, zolang de voorraad strekt.

Gamers die geïnteresseerd zijn in The Legend of Zelda: Link’s Awakening kunnen deelnemen aan een speurtocht ter plaatse op basis van de komende game. Meer details zullen worden onthuld op het Nintendo of America Twitter-account tijdens PAX West, dus deelnemers moeten ervoor zorgen dat ze meegaan om verdere instructies te ontvangen. Door de speurtocht te voltooien (en alle uitdagingen te voltooien) krijgen de deelnemers een unieke pin-collectie geïnspireerd op The Legend of Zelda: Link’s Awakening, zolang de voorraad strekt.

De hoofdcabine van Nintendo (nr. 1939) bevindt zich in het Washington State Convention Center op 705 Pike St., Seattle, WA 98101. Naast vele speelbare games kunnen bezoekers memorabele foto’s maken, waaronder foto’s met een Luigi-standbeeld , compleet met zijn opgewaardeerde Poltergust G-00, evenals een prachtige handgemaakte set diorama’s op basis van belangrijke locaties in The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Alle drie de kleuren van het nieuwe Nintendo Switch Lite-systeem, dat op 20 september in de winkel wordt gelanceerd, worden in de stand voor foto’s getoond.

Deelnemers die My Nintendo-lid zijn, kunnen bij de Nintendo-stand inchecken met hun My Nintendo QR Code * -patroon om een ​​inbare reversspeld van Luigi Mansion 3 te ontvangen, zolang de voorraad strekt. Ga naar https://my.nintendo.com/news  voor meer informatie over het My Nintendo-beloningsprogramma en hoe je kunt inchecken.