WayForward’s Adam Tierney – Toekomstige line-up – meest indrukwekkende games die ik heb gezien

WayForward’s Adam Tierney – Toekomstige line-up – meest indrukwekkende games die ik heb gezien

WayForward is vooral bekend van de Shantae-serie, maar ze hebben ook een aantal andere IP’s. River City Girls is een van deze IP’s en zal later dit jaar opnieuw worden uitgebracht in westerse gebieden. In een interview met Goomba Stomp Magazine besprak Adam Tierney, de projectleider van River City Girls Zero, zijn idee.

Het gesprek was voornamelijk gericht op River City Girls Zero, hoewel Tierney wel een paar minuten nodig had om WayForward’s aanstaande selectie te bespreken.

Meest indrukwekkende games die ik heb gezien

De lijst met games waar WayForward momenteel aan werkt en waar we aan gaan werken, is misschien wel de wildste, meest opmerkelijke reeks WayForward-games die ik ooit heb gezien,” merkte Tierney op.

Het is belachelijk hoe we die droomkansen aan het hamsteren zijn, en hoeveel van dat spul we aan de horizon hebben tegen het einde van 2022, 2023 en daarna, als we net merken beginnen te rammelen – sommige daarvan zijn video gamemerken, sommige zijn niet-videogamemerken, sommige meer originele dingen – belachelijk, het is hoe we die droomkansen oppotten, en hoeveel van die dingen we aan de horizon hebben tegen het einde van 2022, 2023 en verder.