Wijzigingen aan Pokemon GO Raids: Prijzen, deelnamelimieten en meer

Wijzigingen aan Pokemon GO Raids: Prijzen, deelnamelimieten en meer

Samenvatting

Pokemon GO heeft enkele wijzigingen ondergaan om het spel opnieuw in balans te brengen en de levensduur te garanderen. Niantic en The Pokemon Company hebben wijzigingen in raids aangekondigd die van invloed zullen zijn op de manier waarop Trainers deelnemen aan Remote Raids, evenals op de beloningen die ze ontvangen voor persoonlijk spelen. We gaan in op de prijswijzigingen voor Remote Raid-passen, de nieuwe limieten voor deelname aan Remote Raid en de prikkels om persoonlijk te spelen. We bespreken ook het belang van het behoud van de unieke ervaring van het spelen van Pokemon GO en geven tips voor Trainers om zich aan de veranderingen aan te passen.


Pokemon GO Raids verandert

Pokemon GO is een van de meest populaire mobiele games ter wereld geworden en trekt miljoenen spelers aan die graag Pokemon vangen en in raids strijden. Met de dominantie van Remote Raid Passes heeft de game echter een deel van zijn unieke ervaring verloren. Om het spel opnieuw in evenwicht te brengen en de levensduur ervan te waarborgen, hebben Niantic en The Pokemon Company wijzigingen in raids aangekondigd die van invloed zullen zijn op de manier waarop Trainers deelnemen aan Remote Raids, evenals op de beloningen die ze ontvangen voor persoonlijk spelen.

Prijsaanpassingen

Remote Raid Passes zijn een hoofdbestanddeel van Pokemon GO-gameplay geworden, waardoor Trainers vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen deelnemen aan raids. De prijs van Remote Raid Passes stijgt echter. De Remote Raid Pass three-pack kost nu 525 PokéCoins, terwijl enkele Remote Raid Passes 195 PokéCoins kosten. Daarnaast wordt er een Premium Battle Pass-pakket van drie toegevoegd aan de winkel voor de prijs van 250 PokéCoins.

Limieten voor deelname aan Raid op afstand

Om Trainers aan te moedigen om persoonlijk te spelen, komt er een nieuwe limiet op het aantal Remote Raids waaraan per dag kan worden deelgenomen. Trainers kunnen deelnemen aan maximaal vijf Remote Raids per dag, met de mogelijkheid dat deze limiet verandert voor speciale evenementen.

Remote Raid Pass-beloningen

Remote Raid Passes worden nu opgenomen in de pool van potentiële beloningen voor Research Breakthroughs. Trainers blijven echter onderworpen aan de bestaande inventarislimiet van drie Remote Raid Passes per Trainer. Als een Trainer een Remote Raid Pass verdient van een Research Breakthrough terwijl hij de limiet van drie Remote Raid Pass heeft bereikt, ontvangt hij in plaats daarvan een Premium Battle Pass. Als je Remote Raid Pass 3-packs koopt, kun je nog steeds maximaal 5 Remote Raid Passes vasthouden als je deze koopt met 2 Remote Passes die al in je inventaris zitten.

Candy XL-beloningen voor persoonlijke raids

Trainers die persoonlijk deelnemen aan vijfsterrenraids, verdienen meer Candy XL dan voorheen. Dit is een stimulans voor Trainers om persoonlijk te spelen en benadrukt het belang van het ervaren van de volledige game met vrienden en familie.

De unieke ervaring van het spelen van Pokemon GO

Pokemon GO staat bekend om zijn unieke gameplay die spelers aanmoedigt om de wereld om hen heen te verkennen en te communiceren met andere Trainers. Met de dominantie van Remote Raid Passes heeft de game wat van zijn charme verloren. Niantic en The Pokemon Company zetten zich echter in om de unieke ervaring van het spelen van Pokemon GO te behouden en te verbeteren. De wijzigingen in raids zijn een noodzakelijke stap in de richting van dit doel.

Aanpassen aan de veranderingen

Trainers maken zich misschien zorgen over de wijzigingen in raids, maar er zijn manieren om van het spel te blijven genieten terwijl je je aanpast aan de nieuwe limieten voor deelname aan Remote Raid en de hogere prijzen voor Remote Raid Passes. In persoon spelen met vrienden en familie is een geweldige manier om de volledige game te ervaren en meer beloningen te verdienen, waaronder Candy XL.

Conclusie

Pokemon GO is een spel dat mensen heeft samengebracht en heeft aangemoedigd om de wereld om ons heen te ontdekken. De wijzigingen in raids zijn een noodzakelijke stap om de unieke ervaring van het spelen van Pokemon GO te behouden en te verbeteren. Hoewel Trainers zich mogelijk moeten aanpassen aan de nieuwe limieten voor deelname aan Remote Raid en de hogere prijzen voor Remote Raid-passen, is persoonlijk spelen met vrienden en familie nog steeds de beste manier om de volledige game te ervaren en meer beloningen te verdienen.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Waarom stijgen de prijzen van Remote Raid Passes?
    • A: De prijzen van Remote Raid Passes stijgen om het spel opnieuw in evenwicht te brengen en de levensduur ervan te verzekeren. Niantic en The Pokemon Company willen Trainers stimuleren om persoonlijk te spelen en de volledige game met vrienden en familie te ervaren.
  • Kw2. Kan ik nog steeds deelnemen aan Remote Raids?
    • A: Ja, Trainers kunnen nog steeds deelnemen aan Remote Raids, maar er komt een nieuwe limiet van vijf Remote Raids per dag. Deze limiet kan veranderen voor speciale evenementen.
  • Q3. Wat gebeurt er als ik de limiet van Remote Raid-deelname bereik?
    • A: Als je de limiet voor deelname aan Remote Raid bereikt, kun je die dag niet meer deelnemen aan Remote Raid. Je kunt echter nog steeds persoonlijk spelen en meer beloningen verdienen, waaronder Candy XL.
  • Q4. Wat zijn Candy XL-beloningen?
    • A: Candy XL-beloningen zijn een speciaal soort snoep dat kan worden gebruikt om bepaalde Pokemon sterker te maken en te laten evolueren. Trainers die persoonlijk deelnemen aan vijfsterrenraids, verdienen meer Candy XL dan voorheen.
  • Q5. Kan ik nog steeds Remote Raid Passes verdienen met Research Breakthroughs?
    • A: Ja, Remote Raid Passes worden nu opgenomen in de pool van potentiële beloningen voor Research Breakthroughs. Trainers blijven echter onderworpen aan de bestaande inventarislimiet van drie Remote Raid Passes per Trainer. Als een Trainer een Remote Raid Pass verdient van een Research Breakthrough terwijl hij de limiet van drie Remote Raid Pass heeft bereikt, ontvangt hij in plaats daarvan een Premium Battle Pass.