WINACTIE – De Super Mario Bros. Movie: Een nieuw avontuur met de iconische loodgieters

WINACTIE – De Super Mario Bros. Movie: Een nieuw avontuur met de iconische loodgieters

De Super Mario Bros. Movie is een nieuwe avontuurlijke film op het grote scherm met een van de meest prominente loodgieters uit de popcultuur van de afgelopen vier decennia. Van Illumination en Nintendo is deze film een gezamenlijke inspanning die de wereld van Mario-games tot leven brengt in een levendig, spannend nieuw universum, ongeëvenaard in een actievolle, uitbundige cinematische komedie.

video
play-rounded-fill

Over de Super Mario Bros. Movie

De film draait om Mario en Luigi, twee loodgieters uit Brooklyn die zichzelf in het Mushroom Kingdom bevinden nadat ze een waterleiding hebben gerepareerd. Wanneer de broers worden gescheiden, begint Mario aan een epische zoektocht om Luigi te vinden met de hulp van Toad en Princess Peach, waarbij hij zijn eigen krachten gebruikt. Met een buitengewoon komische cast, waaronder Chris Pratt als Mario, Charlie Day als Luigi en Jack Black als Bowser, belooft de Super Mario Bros. Movie een hilarische en spannende reis te worden voor fans van de franchise.

Verhaal en personages

De Super Mario Bros. Movie belooft een spannend nieuw avontuur te worden voor fans van de iconische franchise. De film brengt de creatieve krachten van Illumination en Nintendo samen en brengt de wereld van Mario-games op een levendige en spannende nieuwe manier tot leven. In de kern volgt de film het verhaal van twee loodgieters uit Brooklyn, Mario en Luigi, die zichzelf in het Mushroom Kingdom bevinden nadat ze een waterleiding hebben gerepareerd. Gescheiden van zijn broer begint Mario aan een epische zoektocht om Luigi te vinden en ontmoet hij onderweg een aantal bekende gezichten.

Cast

Een van de meest opwindende aspecten van De Super Mario Bros. Movie is de cast van personages. Chris Pratt speelt de iconische rol van Mario en brengt zijn kenmerkende humor en charme naar de geliefde loodgieter. Ondertussen brengt Charlie Day zijn kenmerkende komische timing naar de rol van Luigi, waardoor een dynamisch duo ontstaat dat het publiek zeker zal bevallen. Maar het zijn niet alleen de protagonisten die schitteren in deze film. De Super Mario Bros. Movie heeft ook een indrukwekkende cast van bijrollen, waaronder Keegan-Michael Key als Toad en Anya Taylor-Joy als Princess Peach. Misschien wel het meest opwindende van alles is de inclusie van Jack Black als Bowser, de iconische schurk van de Super Mario Bros. franchise. Seth Rogen en Fred Armisen voegen zich ook bij de cast als Donkey Kong en Cranky Kong, waardoor nog meer humor en opwinding aan de film wordt toegevoegd.

Ongekende productie

Natuurlijk hangt het succes van een filmadaptatie niet alleen af ​​van de cast. De Super Mario Bros. Movie heeft ook eersteklas productiewaarden en een spannend plot dat het publiek op het puntje van hun stoel zal houden. Met Illumination-oprichter en CEO Chris Meledandri en Nintendo’s Representatieve Directeur en Fellow Shigeru Miyamoto aan het roer, kunnen fans er zeker van zijn dat deze film in goede handen is. De Super Mario Bros. Movie staat gepland voor release op 5 april 2023. Fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar dit spannende nieuwe avontuur, en met goede reden. De Super Mario Bros. Movie belooft een spannende, actievolle reis te worden die fans van alle leeftijden zal betoveren.

Conclusie

Al met al is De Super Mario Bros. Movie een ​​zeer verwachte film die de wereld van Mario-games op een geheel nieuwe manier tot leven brengt. Met een getalenteerde cast van acteurs en een creatief team dat onder meer bestaat uit Illumination-oprichter en CEO Chris Meledandri en Nintendo’s Representatieve Directeur en Fellow Shigeru Miyamoto, zal deze film zeker in de smaak vallen bij fans van alle leeftijden. Het verhaal van de film draait om Mario en Luigi’s zoektocht naar elkaar in het Mushroom Kingdom en zit vol actie, avontuur en humor. De cast van personages omvat bekende gezichten zoals Toad en Princess Peach, evenals iconische schurken zoals Bowser en Donkey Kong. Met een releasedatum van 5 april 2023 kijken fans over de hele wereld reikhalzend uit naar dit spannende nieuwe avontuur. De Super Mario Bros. Movie belooft een leuke en spannende rit te worden die de harten van het publiek overal zal veroveren.

FAQ’s
  • V: Wie regisseert De Super Mario Bros. Movie?
  • A: De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic, bekend van hun werk aan Teen Titans Go! en Teen Titans Go! To the Movies.
  • V: Wie produceert De Super Mario Bros. Movie?
  • A: De film wordt mede geproduceerd door Illumination-oprichter en CEO Chris Meledandri en Nintendo’s Representatieve Directeur en Fellow Shigeru Miyamoto.
  • V: Wat is het plot van De Super Mario Bros. Movie?
  • A: De film volgt het verhaal van twee loodgieters uit Brooklyn, Mario en Luigi, die zichzelf in het Mushroom Kingdom bevinden nadat ze een waterleiding hebben gerepareerd. Gescheiden van zijn broer begint Mario aan een epische zoektocht om Luigi te vinden en ontmoet hij onderweg een aantal bekende gezichten.
  • V: Wie zijn de belangrijkste personages in De Super Mario Bros. Movie?
  • A: De film heeft een sterrencast van personages, waaronder Chris Pratt als Mario, Charlie Day als Luigi en Jack Black als Bowser, samen met Keegan-Michael Key als Toad, Anya Taylor-Joy als Princess Peach en Seth Rogen als Donkey Kong.
  • V: Wanneer wordt De Super Mario Bros. Movie uitgebracht?
  • A: De film wordt uitgebracht op 5 april 2023.

Winactie voor de Super Mario Bros. Movie

Wij mogen via onze partners je het volgende aanbieden;

  • 8 vrijkaartjes (4 x 2)
  • 4 x buttons
  • 4 x toad kussen

Kortom, 4 winnaars krijgen volop vette prijzen! En je kunt al meedoen door 1 vraag te beantwoorden. Maar je kunt meer kans maken door meer dingen te doen!

Doe hier mee, geheel gratis; https://www.nintendoreporters.com/winacties/win-super-mario-bros-movie-prijzen/Â