Winacties komen naar NintendoReporters!

Winacties komen naar NintendoReporters!

We doen niet heel veel items gericht op dingen die we gaan wijzigen maar vonden het wel een goed moment om de komst van winacties toch maar eens toe te lichten.

Zoals menig een weet zijn we druk bezig met ons werk om een autoriteit op gebied van Nintendo in Nederland, en mogelijk omstreken, te worden. Dat betekend dat we enorm veel bezig zijn met games, accessoires en ga zo maar door met het oog op Nintendo.

Waarom winacties?

Nu is het niet altijd zo dat wij alles praktisch kunnen gebruiken, soms hebben we iets al, of sluit het niet aan bij onze eigen setups. We hebben daarom ook gekeken naar een goede manier hoe wij die zaken tot iets positiefs kunnen omdraaien. Geregeld hebben we dus voortaan iets leuks voor je om te kunnen winnen! 

Maar ook omdat we winacties zoals ze nu gedaan worden vaak niet tof vinden. We willen ze makkelijk, eerlijk en duidelijk houden.We hebben derhalve aardig wat tijd gestoken in het opzetten van wat wij denken een toffe manier is om ze te doen. 

Vragen / opmerkingen omtrent hoe de winacties zijn ingericht, laat het ons weten! Jullie feedback is onmisbaar voor ons.

Regels / voorwaarden winacties

Laten we eerlijk zijn ook daarin moeten we gewoonweg duidelijk zijn. We hebben geprobeerd het allemaal zo makkelijk en luchtig te houden. Zie https://www.nintendoreporters.com/winacties/#regels voor de standaard-regels die van toepassing zullen zijn.

Vragen / opmerkingen omtrent deze regels, laat het ons weten!

Eerste winactie – Win een fysiek exemplaar van Pokemon Sword

Maak gedurende 2019-11-16 – 2019-12-01 kans om een fysiek exemplaar van Pokemon Sword te winnen via; https://www.nintendoreporters.com/winacties/win-pokemon-sword-fysiek/

Beantwoord 1 (ik denk relatief simpele vraag) en maak al kans op deze prijs.
Wil je meer mogelijke winkansen? Maak dan gebruik van de opties die we je aanbieden.
Iedereen, kan en mag meedoen met uitzondering van de mensen zoals uitgesloten door de regels.

Alvast heel erg veel succes!

Nieuwe winacties op komst

We hebben nog een scala aan zaken die middels de winacties weggegeven gaan worden. Maar we moeten deze nog verder in gaan richten op de website. Voor de laatste stand van zaken houd het cadeautje () in de gaten in het main-menu.

Winacties in het buitenland

Voor de mensen buiten Nederland en / of wie niet Nederlandstalig is, we zijn druk bezig om daar ook een oplossing voor te maken. Maar we verwachten dat we daar pas echt een invulling voor kunnen geven begin 2020. Onze excuses maar laten we ook die brug op een goede manier nemen.

Ad