Witchercon aangekondigd voor 9 Juli

Witchercon aangekondigd voor 9 Juli

CD Projekt Red en Netflix kondigen Witchercon aan, een virtuele viering van The Witcher-videogames en Netflix-show.

Het evenement staat gepland voor 9 juli en biedt fans een diepe duik in het maken van de Witcher-games en de Netflix-show, samen met een aantal andere interessante onthullingen. Dat gezegd hebbende, vermeldt de officiële website expliciet dat er tijdens de show geen nieuwe Witcher-games worden aangekondigd.

Over WitcherCon

WitcherCon is een wereldwijde virtuele viering van The Witcher! Deze digitale conventie wordt gestreamd op zowel Netflix als CD PROJEKT RED’s YouTube- en Twitch-kanalen en zal beschikbaar zijn voor co-streaming.

Kijk hoe de werelden van CD PROJEKT RED’s The Witcher-videogames en The Witcher Netflix-series samenkomen voor een evenement vol verrassingen en exclusieve eerste looks. Maak je klaar voor:

Diepe duik in het maken van The Witcher-games, live-actieseries, animefilms en merchandise, inclusief exclusieve beelden van achter de schermen.

Interactieve panelen die de mensen belichten die The Witcher in-game en op het scherm tot leven hebben gebracht, met het laatste nieuws uit de Netflix-serie en nooit eerder vertoonde onthullingen uit de hele The Witcher-franchise.

Ervaar verkenningen in de overlevering, legendes, monsters en oorsprong van het continent.

Voor het geval je het je afvraagt, er wordt geen nieuwe Witcher-game aangekondigd op WitcherCon, maar er zijn nog steeds genoeg redenen om erop af te stemmen! Kijk uit voor de volledige onthulling van het schema binnenkort!

Het evenement wordt uitgezonden via YouTube en Twitch als twee afzonderlijke streams (9 juli 10.00 uur PT en 18.00 uur PT) blijkbaar met verschillende inhoud.

Laten we toch allemaal een muntje naar onze hekser gooien.

Ad