Yacht Club Games Presents – 1 februari bevat “enorme” aankondigingen

Op 1 februari brengt Yacht Club Games een nieuwe aflevering van Yacht Club Games Presents uit. Vanaf 14.00 uur PT, de presentatie zal ongeveer een uur live worden uitgezonden op het Twitch-kanaal van G4TV.

Het bevat “een bootlading” informatie over de projecten van Yacht Club, zoals nooit eerder vertoonde sneak peaks, DLC’s en een “baanbrekende” “mega-aankondiging”. Na het concert is er een live Q&A met fans, gehost door Xplay’s Jirard Khali en met speciale gasten Arin Hanson en Alpharad.

Yacht Club Games Presents wordt uitgezonden op Xplay van G4

Je hebt geduld gehad en we hebben ijverig gewerkt! We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Twitch-kanaal van G4 de derde officiële Yacht Club Games Presents zal hosten. We concentreren ons op een paar titels die momenteel in productie zijn met frisse nieuwe inhoud! Er is ook een huiveringwekkend verbazingwekkende MEGA-AANKONDIGING in de maak! Dit is een unieke kans die je niet wilt missen!

The Presents wordt om 14.00 uur uitgezonden op de vlaggenschip-videogameshow van G4, Xplay. PDT op dinsdag 1 februari.

Nick Wozniak, Jirard Khalil, Sandy Gordon, Celia Schilling, Sean Velasco en Alec Faulkner zijn te zien (van links naar rechts).

Sean Velasco, Alec Faulkner, Nick Wozniak, Sandy Gordon en Celia Schilling zullen de sluier op het ontwikkelingsproces terugtrekken om een ​​hele reeks nieuwe functies, nooit eerder vertoonde gameplay-sneak peaks, DLC en een game- veranderende openbaring!

“We kunnen niet wachten om te laten zien waar we aan hebben gewerkt sinds onze vorige tentoonstelling in februari 2020″, aldus het team. Het was moeilijk om al deze geweldige dingen verborgen te houden!” Sean Velasco, een game-ontwerper, drukte zijn mening uit. “We hopen dat je ook meedoet en geboeid raakt, want dit is nog maar het begin!”

Na ons optreden hebben we een live chat Q&A met fans met Xplay-host Jirard Khalil! We zullen worden vergezeld door speciale gasten Arin Hanson en Alpharad, die zullen deelnemen aan de aankondigingsfestiviteiten.

De duur van ons aankondigingsextravaganza zal ongeveer 60 minuten zijn. Het evenement wordt live gestreamd op www.Twitch.tv/G4TV op 1 februari om 14.00 uur. PDT.