Yooka-Laylee and the Impossible Lair – Officiële soundtrack beschikbaar

Yooka-Laylee and the Impossible Lair – Officiële soundtrack beschikbaar

Geniet je van Yooka-Laylee and the Impossible Lair op de Nintendo Switch? De kans is groot dat je van de prachtige muziek houdt.

Playtonic heeft de officiële soundtrack van de game uitgebracht voor streaming op BandCamp. Fans kunnen hier ook een MP3-versie van hogere kwaliteit kopen voor slechts £ 10 voor het hele album – dat in totaal 56 nummers telt!

Luister naar de OST

About Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Yooka en Laylee zijn terug in een gloednieuw platform hybride avontuur!

Ze moeten rennen, springen en zich een weg banen door een reeks uitdagende 2D-levels, het opnemen tegen een raadselachtige Overworld en de Royal Bee-tallion verzamelen om Capital B en zijn Impossible Lair te verslaan!

Kenmerken

  • Elk niveau biedt prachtige, rijke beelden met detail en diepte. Yooka, Laylee en een hele reeks kleurrijke personages (goed en slecht) worden gerealiseerd in een verbluffende 2.5D
  • De overworld is niet alleen een hub om van niveau naar niveau te springen, het biedt een hele aparte game-ervaring! Verken en ontgrendel meer 2D-niveaus door doelen en puzzels te voltooien, Royal Bees te redden en verzamelobjecten te vinden.
  • Afwisselende niveau-staten! Denk je dat je een niveau hebt bedacht? Probeer het in zijn alternatieve staat! Draai schakelaars in de overworld om nieuwe landschappen te maken.
  • Bee-at the Impossible Lair! Spelers kunnen op elk gewenst moment Capital B’s Impossible Lair aanpakken; ze kunnen het echter een te grote uitdaging vinden zonder de hulp van de Royal Bee Guards.

Yooka – Laylee and the Impossible Lair is nu digitaal en fysiek beschikbaar voor de Nintendo Switch.