Zelda Netflix-serie en een Star Fox claymation-project geannuleerd na een voormalig lek

Zelda Netflix-serie en een Star Fox claymation-project geannuleerd na een voormalig lek

Nintendo heeft een vreemd bedrijfsbeleid, en dit lijkt geen uitzondering te zijn. Volgens Adam Conover op The Serf Times podcast en later uitgezonden door Eurogamer , heeft Nintendo meerdere projecten geannuleerd nadat een van hen, een live-action Zelda-serie voor Netflix, was gelekt.

Nintendo heeft niet alleen de Zelda Netflix-serie geannuleerd, maar ze hebben ook een Star Fox claymation-samenwerkingsproject met CollegeHumour geannuleerd dat rond dezelfde tijd in de maak was.

Waarom wist je dit nooit?

Nintendo heeft nooit erkend dat een van beide projecten daadwerkelijk plaatsvond. Twee weken nadat het Zelda Netflix-lek plaatsvond, zei Nintendo zelfs dat de rapporten van het lek onjuist waren.

Maar Adam Conover zei dat “er plotseling berichten waren dat Netflix zijn Legend of Zelda niet meer zou doen. Ik had zoiets van ‘wat is er gebeurd?’ En toen hoorde ik van mijn baas dat we onze Star Fox niet meer deden. Ik had zoiets van ‘wat is er gebeurd?’.

Hij had zoiets van ‘iemand bij Netflix heeft het Legend of Zelda-ding gelekt, ze mochten er niet over praten, Nintendo raakte in paniek … en ze trokken de stekker uit alles, het hele programma om deze dingen aan te passen’. < / p>

Persoonlijk had ik graag een Legend of Zelda-serie gezien. En nee, niet door mensen als de serie die werd uitgezonden in de Super Mario Bros Show of Captain N: The Game Master. (Wat ik leuk vond). Maar meer in de lijn van;

video

Tot op de dag van vandaag had ik graag gezien dat dit echt was … of zelfs als ze samenwerkten met Ember Lab ;

video