Minecraft Update 1.20.80: Gordeldieren, wolven en meer!

Minecraft Update 1.20.80: Gordeldieren, wolven en meer!

Samenvatting:

De nieuwste update van Minecraft, versie 1.20.80, introduceert een overvloed aan nieuwe functies, waaronder gordeldieren, wolvenvariaties en experimentele wapens. Duik in de patch-opmerkingen om de ingewikkelde details van elke toevoeging te ontdekken, van het gedrag van de nieuwe mobs tot het maakproces voor het wolvenpantser. Ontdek bovendien verbeteringen aan Realms Stories en verbeterde manieren om contact te maken met vrienden in de game. Met oplossingen en veranderingen die de gameplay-ervaring verbeteren, belooft deze update een spannende reis voor Minecraft-enthousiastelingen.


Minecraft Update versie 1.20.80 Patchopmerkingen

Gordeldieren zijn een nieuwe passieve mob geïntroduceerd in update 1.20.80. Ze kunnen worden gevonden in de biomen van Savannas en Badlands. Een van de opvallende aspecten van gordeldieren is hun unieke gedrag wanneer ze worden bedreigd. Ze kunnen zich in een beschermende bal oprollen wanneer ze bedreigingen zoals spelers, ondode mobs of agressieve entiteiten detecteren. Terwijl ze zijn opgerold, kunnen gordeldieren niet lopen of eten, maar worden ze beschermd door hun schild, waardoor de schade wordt verminderd. Gordeldieren laten Armadillo Scutes periodiek en wanneer ze worden geborsteld vallen. Deze schubben zijn essentieel voor het maken van Wolf Armor.

video
play-rounded-fill

Wolvenpantser

Wolf Armor is een nieuwe beschermende uitrusting gemaakt van Armadillo Scutes. Het biedt bescherming aan wolven tegen verschillende schadebronnen totdat het pantser zijn duurzaamheid verliest en breekt. Spelers kunnen Wolf Armor repareren met Armadillo Scutes terwijl deze op de wolf is uitgerust of met een aambeeld. Het pantser kan ook worden geverfd, vergelijkbaar met Leather Armor. Alleen de eigenaar van een wolf kan Wolfspantser uitrusten of repareren, en als een wolf sterft terwijl hij het draagt, valt het pantser weg.

Wolfvarianten

De update introduceert verschillende nieuwe wolvenvarianten, die elk in verschillende biomen voortkomen. Deze varianten omvatten Pale Wolf, Woods Wolf, Ashen Wolf, Black Wolf, Chestnut Wolf, Rusty Wolf, Spotted Wolf, Striped Wolf en Snowy Wolf. Elke variant heeft verschillende kenmerken en spawnomstandigheden, waardoor diversiteit wordt toegevoegd aan ontmoetingen met wolven in het spel.

Realms-verhalen

Realms Stories is een nieuwe sociale hub voor Minecraft Realms, waarmee spelers gameplay-momenten kunnen delen, tijdlijnen van spelersactiviteiten kunnen bekijken en automatische Realm-evenementen kunnen ontdekken die worden geactiveerd door acties van spelers. Er zijn echter enkele bekende problemen, zoals beperkingen in de modus voor gesplitst scherm en incidentele postfouten bij het spelen met gasten.

Verbeteringen bij het vinden van vrienden

Het vinden en verbinden met vrienden in Minecraft is nu eenvoudiger dankzij verbeterde functies. Spelers kunnen lijsten met aanbevolen vrienden verkennen, verbeterde zoekfunctionaliteit gebruiken en profielinformatie delen via QR-codes of links delen.

Experimentele functies

Nieuwe experimentele functies zijn onder meer de toevoeging van het Mace-wapen, het Breeze Rod-item en het Heavy Core-blok. De Mace is een zwaar wapen dat meer schade aanricht op basis van de valafstand voordat het het doelwit raakt. Andere entiteiten in de buurt van de getroffen vijand zullen worden teruggeslagen door de kracht van de Mace. Spelers kunnen de Mace ook combineren met Wind Charges voor verwoestende smash-aanvallen.

Oplossingen en wijzigingen

Algemene oplossingen verhelpen problemen zoals het automatisch vergrendelen van iOS-apparaten, onderwaterzwemmen en problemen met het plaatsen van blokken. Verbeteringen in de gameplay omvatten aanpassingen aan het gedrag van wolven, mob-bewegingen en item-interacties. Blokken, items en elementen van de gebruikersinterface zijn ook bijgewerkt en geoptimaliseerd voor een soepelere gameplay.

Conclusie

Concluderend is The Exit 8 een baanbrekende toevoeging aan het loopsimulatorgenre, dat spelers een uniek meeslepende en sfeervolle ervaring biedt. Door zijn anomalie-spotting-gameplay, verkenning van de Japanse metro-omgevingen en verkenning van liminale ruimtes, boeit de game spelers met zijn mix van mysterie en onbehagen. Geïnspireerd door locaties uit het echte leven en culturele invloeden, duikt The Exit 8 in de diepten van de menselijke psyche terwijl het de verwachtingen van het genre opnieuw definieert.

De gezamenlijke inspanningen van KOTAKE CREATE en PLAYISM hebben geresulteerd in een zorgvuldig ontworpen spel dat resoneert met spelers op zowel emotioneel als intellectueel niveau. Van de ontwerpfilosofie tot de meeslepende soundtrack: elk aspect van The Exit 8 draagt ​​bij aan de status van een opvallende titel in het genre.

De overgang naar het Nintendo Switch-platform breidt de toegankelijkheid van The Exit 8 verder uit, waardoor spelers zich overal in de wereld kunnen onderdompelen. Voor degenen die op zoek zijn naar vergelijkbare ervaringen bieden titels als What Remains of Edith Finch, Firewatch en Gone Home boeiende verhalen en meeslepende omgevingen, maar de innovatieve gameplay-mechanica van The Exit 8 maakt het een must-play voor fans van het genre.

Om The Exit 8 ten volle te kunnen waarderen, worden spelers aangemoedigd om de sfeervolle wereld te omarmen, in contact te komen met de gemeenschap en te genieten van elk moment van hun reis door de diepten van de metro. Met de nadruk op observatie, verkenning en verhalen vertellen, biedt The Exit 8 een game-ervaring die blijft hangen lang nadat de reis is voltooid, waardoor spelers reikhalzend uitkijken naar wat er na Exit 8 te wachten staat.

Veelgestelde vragen
 • Vraag: Hoe maak ik Wolf Armor in Minecraft?
  • A: Om Wolf Armor te maken, heb je Armadillo Scutes nodig die door Armadillos zijn gedropt. Gebruik deze schubben op een knuttafel of aambeeld om het pantser te maken.
 • Vraag: Wat zijn de verschillende varianten van wolven die zijn geïntroduceerd in update 1.20.80?
  • A: De update introduceert verschillende wolfvarianten, zoals Pale Wolf, Woods Wolf, Ashen Wolf, Black Wolf, Chestnut Wolf, Rusty Wolf, Spotted Wolf, Striped Wolf en Snowy Wolf, die elk in verschillende biomen spawnen.</li >
 • Vraag: Kunnen gordeldieren worden getemd of voor specifieke doeleinden worden gebruikt?
  • A: Gordeldieren zijn passieve mobs en kunnen niet getemd worden. Ze laten echter Armadillo Scutes vallen, die worden gebruikt om Wolf Armor te maken.
 • Vraag: Wat zijn de bekende problemen met Realms Stories in de nieuwste Minecraft-update?
  • A: Bekende problemen zijn onder meer beperkingen in de modus voor gesplitst scherm en incidentele postfouten bij het plaatsen van een post met een gastgebruiker.
 • Vraag: Hoe krijg ik toegang tot de Trial Chambers en welke uitdagingen bieden zij?
  • A: Om toegang te krijgen tot de Proceskamers, moet je je dichtstbijzijnde Cartograaf een level omhoog brengen naar Journeyman, zodat je kunt ruilen voor een Locatiekaart die naar een nabijgelegen Proceskamer wijst. Deze kamers bieden nieuwe uitdagingen en variaties, met beloningen die beschikbaar zijn na voltooiing.