Atlus komt met Engelse trailer Etrian Odyssey Nexus

Atlus komt met Engelse trailer Etrian Odyssey Nexus

Atlus komt met een trailer voor hun meest recente Etrian Odyssey-avontuur op de Nintendo 3DS.

video
play-rounded-fill

In iets meer dan een minuut kom je alle te weten over dit nieuwste avontuur. Zo introduceert het de nieuwe ‘Hero-class’ en laat het je kennismaken met een aantal van de nieuwe personages. 

Over Etrian Odyssey Nexus

Een koninklijk besluit van Princess Persephone heeft de samenkomst van de grootste ontdekkingsreizigers van het rijk naar de drijvende stad Maginia gestimuleerd. Hun doel: het blootleggen van de mysteries van de archipel van Lemuria, de thuisbasis van een grote Yggdrasil-boom. Rekruteer ontdekkingsreizigers uit 19 klassen uit de hele Etrian-serie, inclusief de gloednieuwe “Held” -klasse, voordat je naar Lemuria gaat op zoek naar schatten en glorie!

Het oude trio van Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Composer) keren terug om leven te brengen in de wereld van Etrian Odyssey Nexus. Met iconische vertegenwoordigers en locaties uit eerdere Etrian-spellen, meer dan honderd verhaalrijke missies, variabele moeilijkheidsgraden, de terugkeer van toegankelijkheidsfuncties zoals automatisch in kaart brengen (optioneel!), 

Etrian Odyssey Nexus is het laatste deel voor de Nintendo 3DS en verschijnt op 5 februari 2019.