Disney Art Academy wordt na 30 maart 2021 uit de eShop verwijderd

Disney Art Academy wordt na 30 maart 2021 uit de eShop verwijderd

Nieuws over de Disney Art Academy die uit de 3DS eShop vertrekt, kan erop duiden dat je het misschien snel wilt aanschaffen.

Nintendo’s officiële Twitter-account van de klantenservice herinnerde fans eraan dat de game na 30 maart 2021 uit de 3DS eShop zal worden verwijderd. Hierna zal de titel niet langer beschikbaar zijn voor aankoop in de digitale storefront.

De downloadversie van de Nintendo 3DS-software “Disney Art Academy” wordt stopgezet op 30 maart 2021 (dinsdag) om 23:59 uur.

Dit geldt ook voor andere regio’s, zoals het VK, zoals blijkt uit het volgende bericht op de eShop-pagina van de Britse versie:

Vanaf 30 maart 2021, 23:59 uur (Britse tijd), is de Disney Art Academy voor Nintendo 3DS-familiesystemen niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop.

Als je de Disney Art Academy hierna wilt ervaren, moet je op zoek gaan naar een fysiek exemplaar in je respectievelijke regio (aangezien de Nintendo 3DS, in tegenstelling tot de Nintendo Switch, inderdaad regio-vergrendeld is).

video
play-rounded-fill

Over Disney Art Academy

Leer tientallen Disney- en Pixar-personages te tekenen in Disney Art Academy, alleen op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Je kunt een breed scala aan tools gebruiken om meer dan 80 Disney- en Pixar-personages in 2D te leren tekenen.

Door je eigen tempo te bepalen via meerdere gemakkelijk te volgen lessen, komen personages als Mickey Mouse, Nemo van Finding Nemo, Elsa van Frozen, Buzz Lightyear van Toy Story en Simba van The Lion King tot leven op je Nintendo 3DS!

Oproep aan alle beginnende artiesten!

In de Disney Art Academy kunnen Disney- en Pixar-personages op veel verschillende manieren worden geschetst of geverfd. Met negen tekengereedschappen, zoals pastelkleuren, verfkwasten of stiften, kun je je innerlijke kunstenaar ontdekken door lessen te volgen die zijn geïnspireerd op Disney-kunst en animatie.

Elke les leidt u stapsgewijs door het proces om een ​​enkel personage te tekenen. Wat begint als een reeks lijnen en vormen, zal geleidelijk evolueren naar een bekend personage met behulp van je nieuwe kunstvaardigheden! Als u ooit een pauze wilt nemen, kunnen lessen gemakkelijk worden opgeslagen om op een later tijdstip vanaf dezelfde plek verder te gaan.

Je kunt zelfs wat extra flair toevoegen met het magische penseel, een nieuwe toevoeging aan de Art Academy-serie. Met het magische penseel kunnen magische toevoegingen zoals sterren, bubbels en glitter aan je meesterwerken worden toegevoegd – allemaal gemakkelijk toegankelijk via het touchscreen.

Deel uw magische creaties

Naarmate je kunstvaardigheden verbeteren en je steeds meer Disney- en Pixar-personages creëert, wil je je creaties heel goed met anderen delen. Dat kan eenvoudig rechtstreeks in het spel worden bereikt door verbinding te maken met internet en te delen via Miiverse of sociale media via de Nintendo 3DS Image Share-service *.

Voltooide illustraties worden ook opgeslagen op de SD-kaart van het Nintendo 3DS-familiesysteem, zodat je je creaties kunt uploaden naar een pc en ze kunt afdrukken. Ouders kunnen de kunst van hun kinderen gemakkelijk laten zien door hun favoriete tekeningen af ​​te drukken.

Personages komen tot leven!

Als je buiten de talloze lessen van de game om wilt creëren, heb je geluk, want Disney Art Academy heeft een Free Paint-modus waarmee je op elke gewenste manier nog meer personages kunt tekenen. In Free Paint kunt u uw nieuw aangeleerde vaardigheden op de proef stellen door op een leeg canvas te tekenen, of u kunt kiezen uit meer dan 80 Disney-afbeeldingen om als referentie te gebruiken terwijl u deze toevoegt aan uw virtuele galerij. Alle voltooide illustraties kunnen op elk moment worden bekeken in het clubhuis van de game, waar je ook je favoriete stukken kunt selecteren om te bekijken in een persoonlijke diavoorstelling.

Leer meer dan 80 Disney-figuren te tekenen en laat je creaties zien met de Disney Art Academy voor Nintendo 3DS-familiesystemen.

Gebruik een breed scala aan tools om meer dan 80 Disney- en Pixar-personages in 2D te leren tekenen

Met het magische penseel kunnen magische toevoegingen zoals sterren, bubbels en glitter aan je meesterwerken worden toegevoegd

Deel je creaties en toon je kijk op geliefde Disney-personages via de Nintendo 3DS Image Share-service, Miiverse of door ze over te zetten vanaf je SD-kaart

Stel je nieuw aangeleerde vaardigheden op de proef door op een leeg canvas te tekenen, of kies uit meer dan 80 Disney-afbeeldingen om als referentie te gebruiken in de Free Paint-modus