Dodge Club Pocket verwijderd, Nintendo Switch-versie geteased

Dodge Club Pocket verwijderd, Nintendo Switch-versie geteased

Dodge Club Pocket, een Nintendo 3DS-game van een paar jaar geleden, is niet langer toegankelijk in de eShop, maar krijgt in de toekomst mogelijk een Nintendo Switch-remake.

Deze informatie is afkomstig van het officiĆ«le Twitter-account. De game “is wereldwijd verwijderd uit de Nintendo 3DS eShop en zal niet langer toegankelijk zijn vanwege factoren buiten onze controle”, aldus een recent bericht.

Nintendo Switch-versie komt eraan?

Het goede nieuws is dat James Montagna, de maker van de show, optimistisch is voor de toekomst. “Ik zou wat cryptischer zijn, maar wat dan ook – hier is beter nieuws: mijn vrolijke hardcore metgezellen en ik gaan onderzoeken of we Dodge Club binnenkort naar de Switch kunnen brengen”, liet Montagna op Twitter doorschemeren. Het ontslag werd verder uitgelegd als te wijten aan “saaie contractuele papieren, niets schokkends of interessants.”

Ondanks het feit dat de Nintendo Switch destijds wijdverbreid was, werd Dodge Club Pocket voor het eerst uitgebracht voor 3DS in 2018. Het is echter vermeldenswaard dat dit niet de hele serie is. Dodge Club Party is in 2016 uitgebracht in de Wii U eShop en is nog steeds beschikbaar.

Over Dodge Club Pocket

De underground ravers van de Dodge Club nodigen je uit om deel te nemen aan hun pixeldansfeest. Ontwijk in een reeks fascinerende kleine taken de gloeiend hete vuurbal en elektrische vonk, de een nog gekker dan de vorige! Je zult tijdens het spelen ook mysterieuze aanvullende dingen verdienen in de vorm van “cadeautjes”, zoals nieuwe personages, Linzb0t-strips, meer muziek en meer. Speck en haar raver-vrienden kunnen niet wachten om je te ontmoeten.