DragonFangZ – The Rose & Dungeon Of Time komt op 23 December

DragonFangZ – The Rose & Dungeon Of Time komt op 23 December

Toydea heeft aangekondigd dat ze hun rogue-achtige kerkercrawler DragonFangZ – The Rose & Dungeon of Time lanceren op de Japanse 3DS eshop volgende week.

Oorspronkelijk uitgebracht in december 2017 voor Switch, is dit de eerste keer in zeven maanden dat een game werd uitgebracht op de Japanse 3DS eshop.

Over DragonFangZ – The Rose & Dungeon Of Time

Deze game biedt een nostalgische en nieuwe ervaring! Het is een prachtige Roguelike RPG! De kerker van het spel test je dappere !! (“Brave” betekent “Moed” in deze game!)

Rose is half mens en half draak. Op een dag wandelt ze met haar kindermeisje Fairy in een wereld die ‘Tree of time’ wordt genoemd.

Er wordt gezegd dat er een krachtige schat diep onder de kerker is. Om terug te keren naar hun dorp door de kracht van de schat, besloten ze de uitdagingen van de kerker aan te gaan!

Als Rose tijdens het avontuur wordt verslagen, verliest ze alle items en wordt haar niveau opnieuw ingesteld. En omdat de kerker elke keer verandert als je hem uitdaagt, zullen de missies nooit meer hetzelfde zijn. Je moed en groei zullen de sleutel zijn om de kerker leeg te maken!

Kenmerken:

  • Eén keuze, één overwinning: deze game is turn-based. Zowel Rose als de vijanden bewegen om de beurt. Spelers kunnen nadenken over wat ze moeten doen in hun volgende beurt. Wijsheid en moed zullen je ‘kleine overwinningen’ brengen, en deze zullen je uiteindelijk ‘enorme overwinningen’ opleveren.
  • Het “Fang” -systeem: Rose kan Fangs van monsters dragen en hun vaardigheden verwerven. Er zijn meer dan 200 soorten monsters. Je kunt de sterkste combinatie zoeken en je Fangs rangschikken zoals je wilt.
  • Het “Brave” -systeem: Rose start op als er binnen 8 vierkanten geen obstakels om je heen zijn. Dit vernietigt de theorie “vechten binnen de passage” van het Roguelike-spel
  • Deze game heeft ook de functie Ranking, Item Warehouse, Monster’s Database, Prestatie, Minipuzzel en Dungeon voor gevorderde spelers.

Het komt onder de naam “Dragon Fang Z Ryuusha Rose to Yadorigi no Meikyuu”, het spel wordt uitgebracht op 23 december om ¥ 1.200 en werkt alleen op de nieuwe 3DS-modellen.

Ad