Etrian Odyssey X aangekondigd

Etrian Odyssey X aangekondigd

Atlus zou binnenkort de nieuwe Etrian Odyssey uit de doeken doen, en heeft dat ook gedaan!

Etrian Odyssey X heet het spel, en Nintendo 3DS heet de console. Hierna, zo belooft Atlus, zullen er écht geen Etrian Odyssey-games meer naar de Nintendo 3DS komen. Is dat een indirect signaal dat ze de nieuwe Etrian Oydssey games voor de  Nintendo Switch zullen gaan ontwikkelen? We vermoeden van wel.

Trailer Etrian Odyssey X

video
play-rounded-fill

Over Etrian Odyssey X

Avonturiers over de hele wereld. Verzamel je in de vliegende stad “Maginia” en richt je op de schat op het afgelegen eiland in de verre zee. Volgens het decreet van prinses Persephone verzamelden avonturiers zich in de vliegende stad “Maginia”. Rijkdom, eer en mogelijk onbekend avontuur schuilt in “Lemuria”. Houd je trots in je hart en ga vooruit.

Een cross-over van klassen

Maak je feest uit 19 klassen, inclusief elke klas uit eerdere Etrian Odyssey-spellen en de gloednieuwe ‘Hero’-les.

De volledige lijst met klassen is als volgt:

Bushido
Farmer
Gunner
Hero (New)
Highlander
Imperial
Landsknecht
Medic
Mystic
Nightseeker
Paladin
Prince / Princess
Pugilist
Ranger
Reaper
Shinobi
Shogun
War Magus
Zodiac
Unprecedented Volume

Veel onbetreden doolhoven liggen sluimerend in de nieuwe setting van “Lemuria, het afgelegen eiland van de verre zee.” Het volume van het spel is tot nu toe de grootste in de serie. Teken kaarten naar hartenlust! Kun jij het mysterie van een oude beschaving oplossen?

Verfijnde systemen

Een cross-over van de systemen van de serie zorgt voor een game van de hoogste kwaliteit. Systemen omvatten het maken van personages, subcategorieën, Force Boost / Force Break en moeilijkheidsgraden. Systemen die uniek zijn voor de serie, zoals het tekenen van kaarten met de stylus, zijn ook aanwezig.

Etrian Odyssey X is in ontwikkeling voor Nintendo 3DS en zou in augustus al in Japan moeten verschijnen.

Ad