Komische Trailer Mario & Luigi Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey

Komische Trailer Mario & Luigi Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey

Om de recente lancering van Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey te vieren, heeft Nintendo een nieuwe trailer van de actie-RPG onthuld.

video
play-rounded-fill

Into the body

De promo neemt een luchtige benadering van alle grote gebeurtenissen en calamiteiten die ertoe hebben geleid dat Mario en Luigi vastzaten in Bowser, gedwongen om ongewone taken uit te voeren om hun aartsvijand te helpen om de woede van Fawful te overwinnen.
Over Mario & Luigi Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey

Heeft Bowser het lef om de wereld te redden ?!

Vorm een ​​onwaarschijnlijke alliantie met de koning van de Koopa’s om de slechterik Fawful in Mario & Luigi te verslaan: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey, een verbeterde remake van de ingewikkelde rollenspelklassieker, alleen voor de Nintendo 3DS-familiesystemen !

Een onwaarschijnlijk bondgenootschap

Na het infecteren van padden met de griezelige Blorbs en het strikken van Bowser in het inademen van Mario, Luigi en Princess Peach, heeft het kwade genie Fawful het Mushroom Kingdom als het zijne geclaimd! De Mario Bros., die heel door hun aartsvijand is ingeslikt, moet nu met Bowser vanuit zijn lichaam samenwerken om Fawful’s plannen te dwarsbomen en de wereld te redden.

Een fantastische reis

Geniet van een ribbelig avontuur dat je meeneemt van de diepten van Bowser’s maag naar de stranden en bossen van het Mushroom Kingdom. Als Mario en Luigi, zul je puzzels oplossen, vijanden sturen in turn-based gevechten en de anderen ontmoeten die vastzitten in de buik van het beest. Aan de buitenkant is het aan de grote slechterik zelf om het land af te graven en brute kracht te gebruiken om iedereen te stoppen die hem in de weg staat!

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey is nu beschikbaar voor de hele Nintendo 3DS-systemen.