Limited Run Games onthult fysieke release van Shantae and the Pirate’s Curse 3DS

Limited Run Games onthult fysieke release van Shantae and the Pirate’s Curse 3DS

Samenvatting:

Limited Run Games heeft Shantae-fans blij gemaakt met de aankondiging van een fysieke release voor Shantae and the Pirate’s Curse op de 3DS. Dit opwindende nieuws bevat details over de releasedatum, prijzen en een verleidelijke Collector’s Edition. Ga met ons mee en ontdek wat Limited Run Games in petto heeft voor Shantae-enthousiastelingen en waarom deze release een speciale plaats inneemt in de gamegeschiedenis.


Shantae and the Pirate’s Curse 3DS fysieke release

Shantae-fans krijgen binnenkort opnieuw de kans om een ​​geliefde 3DS-klassieker in fysieke vorm te bezitten. Limited Run Games heeft een beperkte fysieke release aangekondigd voor de 3DS-versie van Shantae and the Pirate’s Curse, wat ook de laatste fysieke titel van het bedrijf voor de 3DS zal zijn. Bestellingen gaan open op 26 januari 2024, terwijl standaardexemplaren $ 34,99 per stuk kosten. De uitgever onthulde ook een Collector’s Edition-bundel ter waarde van $ 64,99 (hierboven afgebeeld) – die extra’s bevat zoals een Retro Box, een Replica Cartridge met standaard en originele soundtrack, een poster van 18 “x 24” en kunstkaarten.

Aankondiging van de Shantae 3DS-release van Limited Run Games

Het nieuws dat Limited Run Games Shantae and the Pirate’s Curse in fysieke vorm naar de 3DS brengt, heeft voor veel opwinding gezorgd in de gaminggemeenschap. Omdat de 3DS een geliefde draagbare console is en de populariteit van Shantae gestaag toeneemt, had deze aankondiging niet op een beter moment kunnen komen. Fans van de serie hebben reikhalzend uitgekeken naar de mogelijkheid om deze titel aan hun fysieke collectie toe te voegen.

Releasedatum en prijsdetails

Zet 26 januari 2024 in je agenda, want dan gaan de bestellingen voor deze beperkte release open. Standaardexemplaren van Shantae and the Pirate’s Curse voor de 3DS zullen verkrijgbaar zijn voor €34,99 per stuk. Deze prijsstrategie maakt het toegankelijk voor een breed scala aan fans en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen van dit klassieke spel in fysiek formaat kunnen genieten.

Collector’s Edition onthuld

Limited Run Games heeft haar uiterste best gedaan om deze release echt speciaal te maken met de Collector’s Edition. Deze premiumbundel, die $ 64,99 USD kost, biedt fans een schat aan Shantae-memorabilia. Laten we eens nader bekijken wat er in deze must-have editie zit:

Retro doos en replicacartridge

De Collector’s Edition wordt geleverd met een Retro Box die een eerbetoon is aan de klassieke 3DS-verpakkingsstijl. Het is niet alleen voor de show; het is ontworpen om uw Shantae-cartridge te beschermen. Daarover gesproken: je ontvangt ook een Replica Cartridge met standaard, zodat je dit iconische spel met trots kunt tentoonstellen.

Originele soundtrack en poster

Voor fans van Shantae’s memorabele nummers bevat de Collector’s Edition de originele soundtrack. Dompel jezelf onder in de muziek van de game, waar je ook bent. Daarnaast is er een poster van 18″ x 24″ met prachtig artwork uit de game. Het is een perfecte aanvulling op elke speelkamer of verzameling.

Kunstkaarten

Het Collector’s Edition-pakket wordt compleet gemaakt door kunstkaarten met levendige en gedetailleerde illustraties uit het Shantae-universum. Of je nu een fan bent van de personages, de wereld of de kunst zelf, deze kaarten zijn een prachtige aanvulling op je Shantae-collectie.

Betekenis van de laatste 3DS-release van Limited Run Games

Deze release heeft een historische betekenis omdat het de laatste fysieke titel van Limited Run Games voor de 3DS markeert. Het bedrijf is een pionier geweest in het bewaren van fysieke kopieën van games voor verzamelaars en fans. Deze laatste release voor de 3DS luidt het einde van een tijdperk in en is een bewijs van de aanhoudende populariteit van het platform en de Shantae-serie.

Om jouw exemplaar van Shantae and the Pirate’s Curse voor de 3DS en de Collector’s Edition veilig te stellen, moet je op 26 januari 2024 de officiële website van Limited Run Games bezoeken. De aantallen zijn beperkt, dus snel handelen is aan te raden om te voorkomen dat je iets mist op deze fantastische kans.

Conclusie

Limited Run Games heeft een spannende traktatie voor Shantae-fans onthuld: een fysieke release van Shantae and the Pirate’s Curse voor de 3DS. Met een standaardeditie voor $ 34,99 USD en een Collector’s Edition met een bundel exclusieve items voor $ 64,99 USD, zal deze release zowel oude liefhebbers als nieuwe fans tevreden stellen. Mis je kans niet om een ​​stukje Shantae-geschiedenis te bezitten en de laatste fysieke 3DS-titel van Limited Run Games te vieren.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wanneer kan ik mijn bestelling plaatsen voor Shantae and the Pirate’s Curse op de 3DS?
  • Bestellingen worden geopend op 26 januari 2024 op de officiële website van Limited Run Games. Zet het in je agenda en zorg dat je een exemplaar hebt.
 • 2. Hoeveel kost de standaardeditie van Shantae and the Pirate’s Curse?
  • De standaardeditie kost $ 34,99 USD, waardoor het een betaalbare optie is voor fans van de serie.
 • 3. Wat zit er in de Collector’s Edition van Shantae and the Pirate’s Curse?
  • De Collector’s Edition bevat een Retro Box, Replica Cartridge met standaard, Originele Soundtrack, een 18″ x 24″ Poster en Art Cards, waardoor fans een uitgebreide Shantae-ervaring kunnen beleven.
 • 4. Waarom is deze release belangrijk voor Limited Run Games?
  • Deze release markeert de laatste fysieke titel van Limited Run Games voor de 3DS, symboliseert het einde van een tijdperk voor het bedrijf en benadrukt de blijvende aantrekkingskracht van het 3DS-platform.
 • 5. Is er een beperkte hoeveelheid van deze releases beschikbaar?
  • Ja, de hoeveelheden zijn beperkt. Om er zeker van te zijn dat u niets mist, is het raadzaam uw bestelling snel te plaatsen wanneer de bestellingen op 26 januari 2024 opengaan.