Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story 3DS / DS vergelijking

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story 3DS / DS vergelijking

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey voor de Nintendo 3DS is nu verkrijgbaar in Japan. Sommigen van jullie zullen waarschijnlijk willen weten hoe het zich houdt.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story vergeleken

Daarmee bedoelen we tegen de originele Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story op de Nintendo DS. Nou, TiLMENDOMiNATiON heeft een kopie gekregen en heeft de vergelijkingsvideo gemaakt;

video

Over Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story

Nintendo DS classic, Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story, is terug voor meer avontuurlijke avonturen in Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey voor Nintendo 3DS-familiesystemen.

Mario en Luigi zijn belast met het vinden van een remedie voor de blorbs, een ziekte die het leven in het Mushroom Kingdom bedreigt. Maar dankzij Fawful zijn beide broers verslonden door Bowser!

En zo neemt hun reis hen diep de buik van het beest in, waardoor Bowser het koninkrijk afzoekt voor de genezing. De enige manier om verder te gaan is om tussen de Bros. en Bowser te wisselen.

Het Inside Story van Mario en Luigi Bowser + Bowser Jr’s Journey is volgende maand hier in het westen uit.

Gedachten

Hadden ze dit niet kunnen porten naar de Nintendo Switch, als je naar de vergelijking kijkt; dit kan op geen enkele manier als een goedkope port worden beschouwd. En goed, we zouden echt een nieuwe Mario & Luigi-game hebben gehad die we graag hadden gezien op Switch … wat denken jullie?