Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story – Waarom niet op Switch?

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story – Waarom niet op Switch?

Nintendo is hardnekkig de Nintendo 3DS blijven ondersteunen met een hoop games, ook toen de Nintendo Switch er al was. Iets wat niet naar de zin van alle fans is.

video
play-rounded-fill

Een recent uitgebracht spel voor Nintendo 3DS was Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story – Bowser Jr.’s Journey, een verbeterde remake van Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story for DS.

Waarom niet op Nintendo Switch?

Game Informer vroeg aan de AlphaDream-producers Yoshihiko Maekawa en Akira Otani waarom ze besloten om het spel naar 3DS te brengen in plaats van Nintendo Switch. Ze zeiden dat het te maken heeft met de timing en ook het dual screen spelen wilden behouden.

It has to with the timing for it releasing on 3DS as opposed to Switch.  We did think about Switch, but we wanted to maintain the gameplay using the dual screen of the original. That’s the main reason we decided to port to 3DS.

Maar wat als we zeggen dat we het nog steeds willen hebben voor Nintendo Switch? Ik zou het leuk vinden om de game beschikbaar te krijgen voor Nintendo Switch. Hoe zit dat met jou?

Ad