Nu in de winkel en eShop: Mario & Luigi – Superstar Saga + Bowsers onderdanen

Nu in de winkel en eShop: Mario & Luigi – Superstar Saga + Bowsers onderdanen

Beleef een episch avontuur met kapitein Goomba in Schurkensaga: op zoek naar Bowser!

In dit compleet nieuw en uitgebreid verhaal ga je samen met een bende bekende slechteriken uit het Mario-universum op weg in een avontuur vol tactische real-time gevechten, en beleef je het verhaal eens van de andere kant – dat van de slechteriken.

Nieuwe amiibo

Twee nieuwe amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) zijn vanaf vandaag beschikbaar: Goomba en Koopa Troopa. Met deze amiibo kun je extra missies en zelfs een gouden kapitein vrijspelen! Deze kapitein staat paraat om je team te helpen in Schurkensaga: op zoek naar Bowser!

Ga achter de boosaardige Cackletta aan en haal de gestolen stem van prinses Peach terug in Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, nu exclusief beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Wil je meer weten over Super Mario?

Ga dan naar onze officiële site van Super Mario en bekijk alle andere games van onze energieke held uit het Paddenstoelenrijk. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Voeg je dan bij onze Super Mario-community op Facebook of volg regelmatig de Twitter-account van Super Mario

Ad