Persona Q2: New Cinema Labyrinth terugkerende helden trailer

Persona Q2: New Cinema Labyrinth terugkerende helden trailer

De volgende inzending in de Persona Q-franchise is hier op 4 juni in het westen bestemd voor het Nintendo 3DS-systeem en Atlus heeft een nieuwe video.

Bekijk de terugkerende cast in Persona Q2: New Cinema Labyrinth exclusief op de Nintendo 3DS!

Over Persona Q2: New Cinema Labyrinth

De nieuwste video toont een aantal terugkerende Persona-personages naar de dungeon-crawler. Afgaande op de trailer lijkt het erop dat de game geen Engelse nasynchronisatie zal ontvangen, net als het originele spel, dat sommige potentiële kopers op sociale media heeft geërgerd.

HEEFT HET EENZAME MEISJE DE SLEUTEL TOT ALLES?

Tijdens het rijden door Mementos verliest de Morgana Car plotseling de controle!

De Phantom Thieves strompelen door een mysterieuze ruimte en bevinden zich in een onbekende, vreemde stad vol met tegenstanders die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ze ontsnappen nauwelijks met hun leven door te vluchten in een bioscoop – zonder uitgang.

In dit theater ontmoeten ze Nagi, een deftige vrouw met elegante kleding, en Hikari, een rustig en gereserveerd meisje, die het team informeert dat ze uit het filmscherm zijn voortgekomen. Het is binnen de labyrintische grenzen van deze filmwereld dat andere Persona-arbeiders schijnbaar worden begeleid om elkaar te ontmoeten.

Zullen de Phantom Thieves ooit uit het theater kunnen ontsnappen?

Ad