Persona Q2 Story Trailer

Persona Q2 Story Trailer

Persona Q2 zal in juni van dit jaar verschijnen en brengt castleden samen uit de nieuwste drie Persona-games.

video

Over Persona Q2

Stap verder dan het zilveren scherm in Persona Q2: New Cinema Labyrinth voor de Nintendo 3DS ™ wanneer het op 4 juni 2019 wordt gelanceerd! Bereid je voor op een mysterieuze filmwereld in deze uitdagende kerkercrawler.

De Phantom Thieves zijn op een ander avontuur omdat ze vast komen te zitten in een reeks labyrintische films, elk met zijn eigen unieke draaiingen en thema’s na verschillende filmgenres.

  • Joker staat centraal – Ervaar een tot nadenken stemmend verhaal vanuit het perspectief van de protagonist uit Persona 5 terwijl jij samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. ontmoet. van Persona 3 en het Onderzoeksteam van Persona 4 in een filmische wereld!
  • Persona 3 Portable’s Female Heroine steelt de schijnwerpers – Persona Q2: New Cinema Labyrinth bevat de langverwachte toevoeging van P3P’s vrouwelijke heldin die een centrale rol zal spelen in je avontuur door het zilveren scherm!
  • Hulde brengen aan de klassiekers – Ontdek een reeks labyrinten die de populaire filmgenres parodiëren met veel referenties waar echte filmfans dol op zullen zijn!
  • We’ve Got Company – Persona Q2 breidt uit met de gevechtssystemen van Persona Q en Persona 5, inclusief een nieuwe Unison-functie. Door side-quests te voltooien, zullen bepaalde groepen en pairings samenwerken om hun eigen speciale aanval te ontketenen!
  • De lanceringseditie bevat het spel en een verzamelaarset met vier knoppen (knopenset verpakt in een game-hoesje).