Phantom Breaker: Omnia – Tokiya trailer

Phantom Breaker: Omnia – Tokiya trailer

De nieuwste personagetrailer voor Phantom Breaker: Omnia is uitgebracht, met Rocket Panda Games en Mages gericht op Tokiya. De Engelse gesproken tekst wordt verzorgd door Matthew Mercer, terwijl de Japanse voice-over wordt verzorgd door Eiji Miyashita.

video
play-rounded-fill

Over Tokiya

De scherpzinnige en meelevende 24-jarige ‘Prince’ van Asklay Group, een farmaceutisch conglomeraat. Ondanks dat hij geen ervaring met vechtsporten heeft, hanteert hij moeiteloos een langzwaard dat ‘Setsuna’ wordt genoemd.

Het verdriet om het verlies van zijn ouders als jongere gaat schuil achter een rijke achtergrond, maar deze jonge CEO zet zijn angst om in het runnen van zijn familiebedrijf en het helpen van anderen. Een klassieke ‘aardige vent’ probeert de geschiedenis te veranderen om zijn ouders te redden, maar tegen welke prijs?

Over Phantom Breaker: Omnia

Phantom Breaker: Omnia, een enorme update van Phantom Breaker: Extra, een 1-vs-1 2D anime-jager die oorspronkelijk werd uitgebracht door Mages in 2013. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins; Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker Omnia.

• 20 karakters!

Omvat alle personages uit Phantom Breaker: Extra zoals Kurisu Makise uit Steins;Gate, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker: Omnia.

• Kies uit 3 verschillende vechtstijlen: Snel, Hard en Omnia!

De 3 verschillende stijlen in het spel kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personages drastisch veranderen.

• Opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!

Het vermogen om geweldige combo’s en speciale aanvallen uit te voeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als Phantom Breaker: Omnia’s vechtsysteem is gereviseerd en opnieuw in evenwicht gebracht.

• Tweetalige audio!

Eerst een Phantom Breaker-serie, alle personages hebben Engelse stemacteurs. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees.

• Moderne, geremixte soundtrack!

De achtergrondmuziek voor elk personage is vernieuwd en opnieuw gemixt! We hebben ook de optie toegevoegd om de originele achtergrondmuziek af te spelen.

• Bereid je voor op de strijd!

Verbeter je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht vervolgens door de Verhaalmodus vanuit het oogpunt van elk van de personages om te zien wat hun grootste wensen zijn!

• De complete ervaring!

Spelers kunnen zich onderdompelen in de verhalen van zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra.

Op 15 maart 2022 wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad