Pokemon Bank: De oplossing voor het overzetten van Pokemon

Pokemon Bank: De oplossing voor het overzetten van Pokemon

Pokemon Bank is een gratis opslag-app waarmee spelers hun Pokemon van hun 3DS-games kunnen overzetten naar hun Nintendo Switch-games.

Na de recente sluiting van de 3DS eshop is Pokemon Bank nu gratis beschikbaar voor alle spelers die het voor de sluiting hebben gedownload. Hoewel de beschikbaarheid van de service onzeker blijft, kunnen spelers er in de nabije toekomst van profiteren.

Poke Transporter-problemen

Sommige spelers hebben echter problemen met de bijbehorende app, Poke Transporter, die Pokemon van DS- naar 3DS-games overzet. Rapporten suggereren dat spelers zonder een actief Pokemon Bank-abonnement Poke Transporter niet kunnen gebruiken. Gelukkig is de bug verholpen en kunnen alle spelers die de app hebben gedownload voordat de eshop werd gesloten, deze nu gebruiken.

Laten we alles bespreken wat je moet weten over Pokemon Bank, hoe het werkt en de voordelen ervan. We geven ook stapsgewijze instructies voor het gebruik ervan, alternatieve methoden voor het overzetten van Pokemon en oplossingen voor gebruikers die Poke Transporter nog steeds niet kunnen gebruiken.

Over Pokemon Bank

Pokemon Bank is een gratis opslag-app waarmee spelers hun Pokemon van hun 3DS-games naar hun Switch-games kunnen overzetten. Het werd oorspronkelijk gelanceerd in 2014 en is ontworpen om te werken met de Pokemon-spellen die zijn uitgebracht voor het Nintendo 3DS-systeem. Het is een cloudgebaseerde service waarmee spelers tot 3.000 Pokemon kunnen opslaan en deze tussen verschillende games kunnen overzetten. Met de recente sluiting van de 3DS eshop is Pokemon Bank nu gratis beschikbaar voor alle spelers die het voor de sluiting hebben gedownload.

Spelers die Pokemon Bank voor de sluiting hebben gedownload, zouden nu de app gratis moeten kunnen gebruiken, met de vervaldatum vermeld als “?40”. Met de app kunnen spelers hun Pokemon overzetten van hun 3DS-games naar hun Switch-games. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Pokemon Bank is dat spelers hiermee Pokemon kunnen overdragen die anders niet verkrijgbaar zijn in de huidige generatie games, evenals Pokemon die zijn overgedragen van vorige generaties.

Helaas lijkt het erop dat sommige spelers problemen hebben met de bijbehorende app van Pokemon Bank, Poke Transporter, die Pokemon van DS- naar 3DS-games overzet. Volgens rapporten kunnen spelers die op het moment van de sluiting geen actief Pokemon Bank-abonnement hadden, nu geen gebruik maken van Poke Transporter. Spelers die wel een actief Pokemon Bank-abonnement hadden, hebben echter gemeld dat ze Poke Transporter zonder problemen kunnen gebruiken. De bug met betrekking tot Poke Transporter is nu verholpen en alle spelers die de app hebben gedownload voordat de eshop werd gesloten, zouden deze moeten kunnen gebruiken, ongeacht of ze vooraf een actief Pokemon Bank-abonnement hadden.

Om Pokemon Bank te gebruiken, moeten spelers de app downloaden van de Nintendo eShop en een Nintendo Network ID hebben. Na het downloaden kunnen spelers inloggen en hun Pokemon in het cloudopslagsysteem deponeren. Van daaruit kunnen ze hun Pokemon overzetten naar andere games, inclusief de meest recente Pokemon-games voor de Switch.

Spelers die Poke Transporter nog steeds niet kunnen gebruiken, kunnen hun Pokemon van hun 3DS-games overzetten naar de Pokemon Bank-app en ze vervolgens overzetten naar hun Switch-games. Deze methode is misschien langzamer, maar het is een effectief alternatief voor spelers die problemen hebben met Poke Transporter.

Andere functies

Naast het overzetten van Pokemon heeft Pokemon Bank ook andere handige functies. Een daarvan is de mogelijkheid om Pokemon te organiseren op basis van hun kenmerken, zoals niveau, geslacht en bewegingen. Spelers kunnen de app ook gebruiken om Pokemon te ruilen met andere spelers over de hele wereld.

Er is geen woord over hoe lang Pokemon Bank gratis beschikbaar zal blijven, dus spelers die van de service willen profiteren, moeten dit zo snel mogelijk doen. Er gaan ook geruchten dat er mogelijk een nieuwe app voor opslag en overdracht van Pokemon in ontwikkeling is voor de Switch, die uiteindelijk Pokemon Bank kan vervangen. Dit is echter niet bevestigd door Nintendo, dus het is onduidelijk wanneer en of dit zal gebeuren.

Conclusie

Kortom, Pokemon Bank is een gratis opslag-app waarmee spelers hun Pokemon van hun 3DS-games naar hun Switch-games kunnen overzetten. Het is een effectieve manier om Pokemon over te dragen die anders niet verkrijgbaar zijn in de huidige generatie games, evenals Pokemon die zijn overgedragen van vorige generaties. Hoewel sommige spelers problemen hebben ondervonden met de bijbehorende app, Poke Transporter, zijn deze problemen opgelost en is de app nu beschikbaar voor alle gebruikers die deze hebben gedownload vóór de sluiting van de 3DS-eshop. Pokemon Bank heeft ook extra functies die het een handig hulpmiddel maken voor het organiseren en verhandelen van Pokemon. Het is onzeker hoe lang de service gratis beschikbaar blijft, dus spelers die er gebruik van willen maken, moeten er zo snel mogelijk gebruik van maken.

Veelgestelde vragen
  • Wat is Pokemon Bank?
    • Pokemon Bank is een gratis opslag-app waarmee spelers hun Pokemon van hun 3DS-games kunnen overzetten naar hun Switch-games.
  • Hoe gebruik ik Pokemon Bank?
    • Om Pokemon Bank te gebruiken, moeten spelers de app downloaden van de Nintendo eShop en een Nintendo Network ID hebben. Na het downloaden kunnen spelers inloggen en hun Pokemon in het cloudopslagsysteem deponeren. Van daaruit kunnen ze hun Pokemon overzetten naar andere games, inclusief de meest recente Pokemon-games voor de Switch.
  • Kan ik Poke Transporter nog steeds gebruiken met Pokemon Bank?
    • Ja, spelers die Pokemon Bank hebben gedownload voordat de 3DS-eshop werd gesloten, zouden nu Poke Transporter moeten kunnen gebruiken, ongeacht of ze van tevoren een actief Pokemon Bank-abonnement hadden.
  • Zijn er alternatieve methoden om Pokemon over te dragen?
    • Ja, spelers die Poke Transporter nog steeds niet kunnen gebruiken, kunnen hun Pokemon overzetten van hun 3DS-games naar de Pokemon Bank-app en ze vervolgens overzetten naar hun Switch-games. Deze methode is misschien langzamer, maar het is een effectief alternatief voor spelers die problemen hebben met Poke Transporter.
  • Hoe lang blijft Pokemon Bank gratis beschikbaar?
    • Er is geen woord over hoe lang Pokemon Bank gratis beschikbaar zal blijven, dus spelers die van de service willen profiteren, moeten dit zo snel mogelijk doen.