Pokemon Bank – Gratis te gebruiken

Pokemon Bank – Gratis te gebruiken

The Pokemon Company heeft eind deze maand meer informatie verstrekt over de aanstaande release van Pokemon Bank als gratis service.

Om te beginnen hoeven gebruikers vanaf 28 maart 2023 niet meer te betalen om Pokemon Bank te gebruiken. Vanaf deze datum kunnen 3DS-gebruikers die de software al hebben gedownload, deze en de bijbehorende app, Poke Transporter, gratis gebruiken. Hierdoor kunnen ze Pokemon van hun DS-games naar hun 3DS-games en vervolgens naar Pokemon HOME verplaatsen. Wanneer het niet langer nodig is om ervoor te betalen, geeft de app “resterende dagen” weer als “?XX”. Op dit moment is er geen indicatie wanneer de gratis service zal eindigen.

Gebruikers hebben nog steeds toegang tot sommige functies, zoals de mogelijkheid om hun Pokémon over te zetten naar Pokémon HOME, zelfs als betaalde passen niet langer beschikbaar zijn.

Pokemon Bank wordt gratis te gebruiken

De Nintendo eShop-service voor de Nintendo 3DS-apparaten wordt stopgezet. Als gevolg hiervan wordt de Pokémon Bank-service voor de Nintendo 3DS volledig gratis toegankelijk voor gebruikers. Zelfs nadat de betaalde service is stopgezet, kun je nog steeds Pokémon in Pokémon Bank brengen vanuit compatibele games en Pokémon die je in Pokémon Bank hebt gestort overzetten naar Pokémon HOME. Je kunt Pokémon die je in Pokémon Bank hebt gedeponeerd ook nog steeds overzetten naar Pokémon GO. Om dit te doen, moet je echter geregistreerd zijn in een Pokémon HOME Premium Plan waarvoor je hebt betaald.

Na 27 maart 2023 om 17:00 uur Pacific Daylight Time, gekochte passen voor Pokémon Bank kunnen niet meer worden gekocht. Ook zullen Pokémon Bank en Poké Transporter op dat moment uit de downloadwinkel worden verwijderd. Op dezelfde dag hoeven Trainers niet langer te betalen om Pokémon Bank te gebruiken om hun Pokémon-gegevens op te slaan. Houd er rekening mee dat reeds gekochte passen onder geen enkele omstandigheid kunnen worden geretourneerd voor restitutie.

Houd er rekening mee dat spelers in het spel een regel zien met de tekst “Gratis proefperiode voor XX dagen”, waarbij XX een getal is tussen 00 en 99. Dit wordt gevolgd door een bericht met de tekst “Gratis proefperiode! ” U kunt deze regel desgewenst negeren.

Deze service wordt gratis aangeboden en er zijn geen plannen om deze op enig moment te beëindigen. Eventuele latere aanpassingen worden gedetailleerd beschreven op Pokemon.com en andere relevante websites voordat ze worden geïmplementeerd.

Ad