Pokemon Sun en Moon – Source Code gelekt

Pokemon Sun en Moon – Source Code gelekt

In 2020 vonden tientallen lekken plaats en nu is de broncode voor Pokemon Sun and Moon, die in 2016 voor Nintendo 3DS werd uitgebracht, gelekt.

De volledige opslagplaats van de broncode van Pokemon Sun en Moon lijkt terug te gaan tot 2014. In hetzelfde lek zitten ook bestanden voor de Wii-ontwikkelingskit.

Lekken worden groter

Dit is het grootste broncodelek tot nu toe, aangezien Pokemon Sun en Moon slechts vier jaar geleden zijn uitgebracht. Dat is nog vrij recent. De komende dagen zullen waarschijnlijk nog meer ontdekkingen worden gedaan.

Maar waar zal het allemaal eindigen. Nu de broncode zo recent is, wie weet wat we nog meer kunnen verwachten.

Over Pokemon Sun and Moon

Pokémon Sun en Pokémon Moon spelen zich af op een archipel van tropische eilanden: vier eilanden vol natuur en een door mensen gemaakt eiland. De regio Alola staat bekend als een vakantieoord dat toeristen van over de hele wereld trekt.

Alola is omgeven door de zee en heeft een gevarieerde ecologie die bestaat uit Pokémon die inheems zijn in de regio, samen met Pokémon die recenter vanuit andere regio’s in Alola zijn aangekomen. In Alola leven mensen en Pokémon naast elkaar in een zeer nauwe relatie en heeft zich een cultuur ontwikkeld die verschilt van die in andere regio’s.

Ad