Schattige Kirby’s Extra Epic Yarn Launch Trailer

Schattige Kirby’s Extra Epic Yarn Launch Trailer

Kirby’s Extra Epic Yarn is eindelijk aangekomen op Nintendo 3DS in Noord-Amerika. Om dit te vieren, is er een nieuwe launch-trailer uitgebracht voor het spel.

video

Een getikte tovenaar heeft Kirby gewoon verbannen en de arme puffball verwrongen tot een garenwereld die gered moet worden.

De twist? Een garenlichaam hebben is episch! Kirby kan transformeren in gebreide versies van voertuigen zoals tanks en vliegende schotels. Bovendien bootsen zijn nieuwe ravel-vaardigheden zijn klassieke kopie-eigenschappen na en voegen ze iets nieuws toe aan elke fase van dit actie-avonturenspel.

Naadloze Kirby-plezier voor iedereen!

Ga met Kirby mee op een wonderlijke zoektocht om Patch Land te redden in Kirby’s Extra Epic Yarn, alleen voor Nintendo 3DS-familiesystemen! Gebruik de nieuwe garenkrachten van onze held en geniet van een ontspannend avontuur door een fantastische patchworkwereld, gemaakt van verschillende stoffen.

Een steek omhoog

Nadat Kirby een mysterieuze donzige tomaat eet, bevindt hij zich in een onbekende wereld, waar alles is gemaakt van garen! Hij ziet al snel problemen en redt een jonge kerel die wordt achtervolgd door een monster.

Kirby’s Extra Epic Yarn-game is nu verkrijgbaar!

Gratis demo beschikbaar!

Een gratis demo voor Kirby’s Extra Epic Yarn is nu verkrijgbaar! Je kunt het downloaden vanuit de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-familiesysteem.

Ad