Shakedown: Hawaii – In certificatie voor 3DS, zal alle updates bevatten

Shakedown: Hawaii – In certificatie voor 3DS, zal alle updates bevatten

VBlank Entertainment heeft een update gegeven over Shakedown: Hawaii’s 3DS-versie!

Zoals je misschien weet, is de releasedatum voor Shakedown: Hawaii’s 3DS-versie verder teruggedrongen. Het lijkt er echter op dat het spel binnenkort beschikbaar zal zijn via de Nintendo 3DS eShop, omdat het nu in certificering is.

Shakedown: Hawaii voor Nintendo 3DS is ook ingepakt en momenteel in certificering. Een releasedatum zal worden afgerond zodra deze is goedgekeurd. Het bevat al deze updates!

Een voordeel van de vertragingen is dat de 3DS-versie alle updates krijgt zodra deze wordt gestart. Nintendo 3DS-fans zullen zeker iets hebben om naar uit te kijken in de niet zo verre toekomst.

Over Shakedown: Hawaii

Shakedown: Hawaii volgt drie protagonisten door een 16-bits open wereld. Bouw je eigen “legitieme” bedrijf door missies te voltooien, bedrijven te verwerven, concurrenten te saboteren, land te “herbestemmen” en winkels af te sluiten voor beschermingsgeld.

Verken het eiland te voet, per auto of per boot. Het is gevuld met arcade-uitdagingen, zijwensen, winkels om te winkelen, huizen om in te burgeren, burgers om mee te werken en geheimen om te ontdekken.

Je begint je avontuur als een ouder wordende CEO, die worstelt om de moderne wereld te begrijpen. Online shoppen doodde zijn winkels, reed zijn taxibedrijf en streamde zijn videotheken. Om het bedrijf te redden, moet hij de ‘methoden’ van het moderne bedrijfsleven leren kennen en deze gebruiken om zijn imperium opnieuw op te bouwen.

Het hele eiland ligt voor het grijpen … of althans, zou met het juiste bedrijfsmodel kunnen zijn.

Het is zaken aan de voorkant en lichamen achterin … in Shakedown: Hawaii.

Ad