Shakedown: Hawaii Limited Run 3DS fysieke editie en verzamelbundel

Shakedown: Hawaii Limited Run 3DS fysieke editie en verzamelbundel

Samenvatting:

De langverwachte Shakedown: Hawaii komt naar de 3DS met een beperkte oplage van fysieke exemplaren. In dit artikel worden de details van deze release besproken, inclusief de inbegrepen updates, prijzen en de inhoud van de Collector’s Edition. Ontdek waarom deze editie een must-have is voor fans van de game.


Fysieke 3DS-editie en verzamelbundel

De opwinding is voelbaar voor 3DS-bezitters nu VBlank Entertainment een speciale traktatie aankondigt: Shakedown: Hawaii krijgt een beperkte oplage van fysieke exemplaren exclusief voor de 3DS. In dit artikel gaan we in op de details van deze opwindende release, inclusief de meegeleverde updates, prijsopties en wat de Collector’s Edition in petto heeft voor enthousiaste fans.

Shakedown: Hawaii, de beperkte fysieke release

Shakedown: Hawaii, een veelgeprezen actie-avonturenspel in de open wereld, vindt nu zijn weg naar de Nintendo 3DS. Deze geliefde titel heeft een enorme schare fans verzameld op verschillende platforms, en de komst ervan naar de 3DS is een belangrijke gebeurtenis voor fans van handheld-gaming.

De fysieke 3DS-editie van Shakedown: Hawaii is niet zomaar een versie van de game; het is een beperkte oplage, waardoor het een droom voor verzamelaars is. Met slechts 3.000 beschikbare exemplaren belooft deze editie een zeldzaam juweeltje te worden in elke gamingcollectie. De exclusiviteit van deze release draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht ervan, waardoor het een must-have is voor die-hard fans.

Inclusief updates

Wat deze fysieke editie nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat deze drie substantiële updates bevat: de Mogul Update, de Full Tank Update en de Shake-Up! Update. Deze updates verbeteren de gameplay-ervaring en voegen meer inhoud, missies en functies toe aan een toch al meeslepende game. Voor degenen die al eerder van Shakedown: Hawaii hebben genoten, bieden deze updates een nieuwe reden om de game opnieuw te spelen.

Prijzen en beschikbaarheid

Het standaard fysieke exemplaar van Shakedown: Hawaii voor de 3DS kost $ 29,99 per stuk, een redelijk aanbod gezien de kwaliteit van de game en de meegeleverde updates. Omdat er slechts 3.000 exemplaren beschikbaar zijn, kan het echter een uitdaging blijken om er één te bemachtigen. Deze beperkte beschikbaarheid maakt het nog aantrekkelijker voor verzamelaars en fans van het spel.

Details van de Collector’s Edition

Voor wie op zoek is naar een nog uitgebreidere ervaring, biedt VBlank Entertainment een Collector’s Edition van Shakedown: Hawaii aan. Deze editie kost $ 49,99 per stuk en bevat niet alleen de game, maar ook enkele exclusieve verzamelobjecten die fans zullen verrassen.

De Collector’s Edition van Shakedown: Hawaii wordt uiteraard geleverd met de game zelf, maar daar blijft het niet bij. Het bevat ook een actiefiguur van de CEO en een soundtrack-cd. Deze bonusitems voegen een enorme waarde toe aan het pakket en maken het een must-buy voor fans die zich volledig willen onderdompelen in de wereld van Shakedown: Hawaii.

Voorbestellen

Pre-orders voor zowel de standaardversie als de Collector’s Editions gaan op 6 november 2023 open in de RobaRoba-winkel. Zorg ervoor dat u uw agenda markeert en een herinnering instelt, want het veiligstellen van uw exemplaar is van cruciaal belang vanwege de beperkte beschikbare hoeveelheid.

Releasedatum

Er wordt lang uitgekeken naar de releasedatum voor de fysieke exemplaren van Shakedown: Hawaii op 3DS. Fans kunnen hun bestellingen snel na de pre-order verwachten, met verzendgegevens verstrekt door de RobaRoba-winkel. Je vraagt ​​je misschien af: waarom zou ik voor de Collector’s Edition gaan? Als je een echte Shakedown: Hawaii-liefhebber bent, biedt deze editie een unieke kans om exclusieve items te bezitten die het spel vieren. Het CEO-actiefiguur en de soundtrack-cd zijn niet alleen verzamelobjecten, maar ook een bewijs van je liefde voor het spel.

Shakedown: genot voor Hawaii-fans

Voor iedereen die de reis van Shakedown: Hawaii heeft gevolgd, is deze fysieke release een genot. Het is een bewijs van de blijvende populariteit van de game en de toewijding van de ontwikkelaars om fans te voorzien van spannende nieuwe inhoud. Het CEO-actiefiguur in de Collector’s Edition is een miniatuurreplica van de hoofdpersoon uit de game, compleet met ingewikkelde details die de essentie van het personage weergeven. Het is een must-have voor fans die hun liefde voor Shakedown: Hawaii willen laten zien.

Soundtrack-cd

De soundtrack van Shakedown: Hawaii is een opvallend onderdeel van de game. Met de Collector’s Edition kun je nu een fysieke kopie van de soundtrack bezitten, zodat je jezelf op elk gewenst moment kunt onderdompelen in de muziek van de game. Shakedown: Hawaii’s beperkte oplage van fysieke exemplaren voor de 3DS is een spannende ontwikkeling voor fans. Met inbegrepen updates, betaalbare prijzen en de optie om de Collector’s Edition met exclusieve verzamelobjecten te kiezen, biedt deze release iets voor elke fan. Zorg ervoor dat u de pre-orderdatum in uw agenda noteert en verzeker uzelf van een exemplaar van dit geliefde spel.

Conclusie

De release van Shakedown: Hawaii’s fysieke editie voor de 3DS is een belangrijke gebeurtenis voor fans van de game. Met beperkte beschikbaarheid, spannende updates en een Collector’s Edition met exclusieve items is deze release een bewijs van de aanhoudende populariteit van Shakedown: Hawaii.

Veelgestelde vragen:
  • Hoe kan ik de fysieke editie van Shakedown: Hawaii 3DS vooraf bestellen?
    • Pre-orders voor Shakedown: Hawaii’s fysieke editie voor de 3DS gaat op 6 november 2023 open in de RobaRoba-winkel. Zet het in uw agenda en zorg ervoor dat u uw exemplaar tijdig bemachtigt vanwege de beperkte beschikbaarheid.
  • Welke updates zijn opgenomen in deze release?
    • De fysieke editie van Shakedown: Hawaii voor de 3DS bevat drie belangrijke updates: de Mogul Update, de Full Tank Update en de Shake-Up! Update. Deze updates introduceren extra inhoud, missies en functies om de gameplay-ervaring te verbeteren.
  • Is het CEO-actiefiguur exclusief voor de Collector’s Edition?
    • Ja, de CEO-actiefiguur is exclusief voor de Collector’s Edition van Shakedown: Hawaii voor de 3DS. Het is niet beschikbaar bij de standaard fysieke kopie.
  • Wanneer worden de fysieke exemplaren verzonden?
    • Verzendgegevens voor de fysieke exemplaren worden verstrekt door de RobaRoba-winkel. Fans kunnen hun bestellingen snel na het vooraf bestellen verwachten.
  • Kan ik Shakedown: Hawaii nog steeds spelen op mijn oudere 3DS-modellen?
    • Ja, Shakedown: Hawaii is compatibel met oudere 3DS-modellen, zodat een breed scala aan spelers van de game kan genieten op hun draagbare apparaten.