Shovel Knight: Treasure Trove update vertraagd in sommige regio’s

Shovel Knight: Treasure Trove update vertraagd in sommige regio’s

Shovel Knight: Treasure Trove wordt vandaag bijgewerkt met de nieuwe DLC’s King Of Cards en Shovel Knight Showdown.

Helaas ontvangt niet elk platform de update op de geplande datum, ondanks de beste inspanningen van Yacht Club. De updates zijn vertraagd voor een aantal platforms in enkele regio’s, waaronder de 3DS en WiiU.

Gelukkig wordt de Nintendo Switch-versie niet beïnvloed en krijgt de update de geplande versie.

Yacht Club Games – release-verklaring

Ondanks onze intense inspanningen en de inspanningen van alle hardwerkende teams bij elke platformhouder, hebben de volgende platforms hun releasedatum aangepast.

Als je je platform / regio hieronder niet ziet, neem dan aan dat de release op tijd is voor het bovenstaande! We zullen deze pagina bijwerken zodra we nieuwe informatie ontvangen.

  • 3DS – Noord-Amerika – vrijdag 13 december
  • 3DS – Europa – Goedgekeurd, maar heeft iets meer tijd nodig om zich op de release voor te bereiden.
  • Wii U – Europa – Goedgekeurd, maar heeft iets meer tijd nodig om zich op de release voor te bereiden.
  • PS3 – Noord-Amerika – In laatste stappen van indiening.
  • PS3 – Europa – In laatste stappen van indiening.
  • PS4 – Fysiek: vanwege onvoorziene productieproblemen is de fysieke PS4-versie van Shovel Knight: Treasure Trove naar begin 2020 gepusht. Merk op dat de update-patch voor zowel de digitale als fysieke release van Shovel Knight op PS4 nog steeds op schema ligt.
  • Amazon FireTV: in laatste fasen van ontwikkeling.

Update patch

Yacht Club heeft ook bevestigd dat er een patch wordt uitgebracht voor de fysieke release die een aantal problemen oplost:

Sinds het indienen van de originele fysieke versies zijn we non-stop, rigoureus getest op het spel om het op een groot aantal platforms in te dienen. Tijdens die tests hebben we een aantal problemen ontdekt die volgens ons het beste kunnen worden aangepakt!

Als je het fysieke spel speelt, is er een 4.0A-patch op of in de buurt van release die een handvol bugs aanpakt. Als je een digitale versie van de game speelt, ben je waarschijnlijk al geüpdatet naar 4.0A.

Ad