The Alliance Alive Engelse lancerings trailer

The Alliance Alive Engelse lancerings trailer

Atlus heeft de Engelse launchtrailer voor The Alliance Alive op de Nintendo 3DS gepresenteerd.

De video toont de verschillende helden die worden aangeboden, evenals enkele weelderige locaties van het spel. Het geeft spelers ook de kans om vertrouwd te raken met het vechtsysteem van het spel.

video
play-rounded-fill

Over Alliance Alive

De makers van The Legend of Legacy herstellen de klassieke JRPG in oude glorie met The Alliance Alive, een nieuw avontuur dat het nostalgische gevoel van JRPG-klassiekers oproept met grote open werelden, een verhaal met negen hoofdpersonages en een sterk gevechtssysteem.

Duizend jaar gelden vielen demonen de wereld van de mensen binnen. Ze onderwierpen de mensheid en vormden de grote barrière om de werelden van elkaar te scheiden. De wereld raakte in rep en roer, en de duistere vloed was geboren. De mensheid werd uitgeroeid, en nu heersen de demonen in een hiërarchische samenleving. Maar de tijd voor verzet is aangebroken. De wereld staat op het punt om weer te veranderen…

Een wereld als geen ander

Spelers verkennen een uitgestrekte wereld vol geheimen, terwijl ze gildes oprichten in de vier werelden en het opnemen tegen de demonen.

Unieke gevechten

Ga de strijd aan in unieke gevechten

Gebruik het Ignition-systeem, een onderdeel van de turn-based gevechten dat ruimte biedt voor aanpassingen en genuanceerde gameplay, om een hogere staat te bereiken en vernietigende genadeklappen uit te voeren.

The Alliance Alive is nu beschikbaar voor de Nintendo 3DS.