Trailer en info Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

Trailer en info Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

Er is nieuwe informatie naar buiten gekomen over Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon door middel van een nieuwe trailer.

Zo weten we nu dat er een nieuw team vol slechteriken zijn opwachting maakt, namelijk Team Rainbow Rocket. Een team bestaande uit alle grote schurken uit de Pokémon-geschiedenis, welke wordt geleid door niemand minder dan Giovanni – de oud-leider van Team Rocket. Hun doel in de Alola-regio is echter nog onbekend.

Bijna iedere bekende legendarische Pokémon lijkt in Ultra Sun/Ultra Moon gevangen te kunnen worden. In de trailer zien we elke Pokémon namelijk van Mewtwo tot aan Zygarde langskomen. Deze legendarische wezens zullen hun opwachting maken in de nieuwe Ultra Wormholes.

Trailer

video
play-rounded-fill

Battle Agency

Voor de fans van de Battle Frontier is er ook goed nieuws. Ultra Sun/Ultra Moon introduceert namelijk een soortgelijke faciliteit: de Battle Agency. Hier kunnen spelers zeer sterke Pokémon huren om in te zetten tegen krachtige tegenstanders. Hoe meer gevechten je wint, hoe beter je prijzen worden. De variatie in Pokémon om te huren wordt uitgebreid als spelers interactie hebben met andere trainers online of lokaal.

Eerder was al bekend dat Alola voller is dan vorige jaren. Met meer dan 400 Pokémon ben je wel even zoet. Er zijn echter ook een aantal nieuwe Pokémon te vinden via de Island Scan-functie. 

Het laatste nieuwtje: stickers! Door heel Alola kun je nu speciale Totem Stickers vinden, welke gebruikt kunnen worden om Totem Pokémon toe te voegen aan je team. Welke Totem Pokémon er te vinden zijn, zal verschillen tussen beide versies.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen 17 november voor Nintendo 3DS.

Pokémon voor Nintendo Switch

Helaas geen concreet nieuw over Pokémon voor de Nintendo Switch maar we weten dat de Pokémon  Company achter de schermen er mee bezig is. Wat stel jij je voor bij een Nintendo Switch variant buiten de grafische verbeteringen? Als in Ultra Sun / Ultra Moon al 400 pokémon  zitten … wat kan dat wel niet betekenen voor een Nintendo Switch Pokémon game?