10 minuten footage van Diablo III: Eternal Collection

10 minuten footage van Diablo III: Eternal Collection

GameXplain heeft tien minuten direct feed footage van Diablo III: Eternal Collection op de Nintendo Switch geupload.

video
play-rounded-fill

Over Diablo III: Eternal Collection

Diablo III: Eternal Collection is een grote release van een derde partij voor het platform en Nintendo heeft al een speciale Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel aangekondigd die laat zien dat er veel op deze titel wordt gereden.

Raise some Hell

Eeuwen geleden hebben engelen en demonen je wereld gebaard in een verboden verbintenis. Nu komen ze om het te claimen. Sta recht onder de zachtmoedigen en goddelozen van het heiligdom om te strijden tegen wandelende lijken, gruwelijke sektes, gevallen serafijnen en de Heren van de Hel. Wanneer de Hoge Hemel en de Brandende Hellen oorlog voeren, moet de mensheid zijn eigen redding zijn.

Unholy Trinity

Diablo III, de Reaper of Souls-uitbreiding en de Rise of the Necromancer-pack maken allemaal deel uit van de Eternal Collection: zeven klassen, vijf acts en seizoenen demon-knallen.

Nintendo Switch exclusives

Ontdek stukjes van The Legend of Zelda’s wereld in Sanctuary. De Eternal Collection op Nintendo Switch bevat het Cucco-gezelschapsdier, een Triforce-portretframe en een exclusieve transmogrification-set waarmee je helden kunnen pronken met het iconische pantser van Ganondorf. Je krijgt ook unieke cosmetische vleugels.

Diablo III: Eternal Collection verschijnt op 2 november op de Nintendo Switch.