18e Tetris 99 Maximus Cup

18e Tetris 99 Maximus Cup

Wat was de eerste keer dat je een Super Mario ™ -game speelde? Hoe zit het met het moment dat je voor het eerst een perfect geplaatste I-Tetrimino liet vallen om vier regels weg te spelen in een Tetris®-game?

Nu kun je teruggaan naar die opwinding wanneer de Tetris 99-game op het Nintendo Switch-systeem de krachten bundelt met Super Mario All-Stars ™, de collectie die vier tijdloze 2D-avonturen beschrijft, voor een MAXIMUS CUP met alle sterren.

Met het Tetris 99 18th MAXIMUS CUP-evenement van deze week kun je een in-game-thema verdienen dat is gebaseerd op de game Super Mario All-Stars, die is opgenomen in de Super Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-gamesbibliotheek. 

18e MAXIMUS CUP

Het Tetris 99 18th MAXIMUS CUP-evenement loopt vanaf 23.00 uur. PT op 15 december tot 22.59 uur PT op 7 december. Om deel te nemen, hoeven Nintendo Switch Online-leden * alleen de online modus Tetris 99 te spelen tijdens de evenementperiode. Spelers verdienen evenementpunten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd.

Zodra spelers in totaal 100 evenementpunten hebben verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld, met achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Super Mario All-Stars.

Over Super Mario All-Stars

In Super Mario All-Stars, dat oorspronkelijk werd gelanceerd op het Super NES ™ -systeem, kun je verbeterde versies van Super Mario Bros. ™, Super Mario Bros .: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 en Super Mario spelen Bros. 3-games, allemaal met verbeterde 16-bits graphics en geluid. Super Mario All-Stars is beschikbaar als onderdeel van de klassieke spelbibliotheken die zijn inbegrepen bij een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Ga naar deze website om de volledige reeks klassieke NES- en Super NES-games te bekijken die beschikbaar zijn voor Nintendo Switch Online. Nintendo Switch Online-leden kunnen ook genieten van online spelen en de Save Data Cloud-functie in een grote selectie van compatibele games, samen met toegang tot 90 klassieke NES- en Super NES-games, een smartphone-app die de functies van ondersteunde games verbetert en de competitieve online strijd spel Super Mario Bros. ™ 35, speelbaar tot en met 31 maart 2021.

Ga naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/

Daar gaan we! Het is een Mario-tijd!