1917 – The Alien Invasion DX is beschikbaar

1917 – The Alien Invasion DX is beschikbaar

1917 – De Alien Invasion DX is “een onthoud en schiet in combinatie met de snelle en hectische actie van de kogel, de hel schiet ’em ups’.

De game is vandaag uitgebracht voor $ 7,99 op de Nintendo Switch eShop, hoewel de officiële pagina op de Nintendo-website aangeeft dat deze op 14 juni is uitgebracht. De game is oorspronkelijk uitgebracht op Steam op 10 juni 2016.

video
play-rounded-fill

Over 1917 – The Alien Invasion DX

Je bent in de rol van Dr. Brunhild Stahlmüller, een ervaren wapenwetenschapper die een WW1-triplane upgradet met superieure buitenaardse technologie om de indringers aan te vallen. Je zult de mensheid wreken en de strijd opnemen in de duisternis van de ruimte totdat je een oude buitenaardse wereld bereikt.

Kenmerken

  • Vecht vanuit Verdun naar het hart van de buitenaardse wereld!
  • Majestueuze en extravagante pixelkunst geïnspireerd op de gouden eeuw van arcades.
  • Toegankelijk met een redelijke moeilijkheidsgraad.
  • Intense actie en zeer gepolijste gameplay
  • 8 stages met enorme ontmoetingen met de baas. Psychedelische soundtrack.

Verhaal van 1917 – The Alien Invasion DX

Het is het jaar 1917 – oorlog overspoelde de aarde. Miljarden werden gedood door toedoen van ongekende technologie in de naam van fanatisme. Toch waren alle eerdere gruweldaden de preambule van een nog grotere, onvoorzienbare catastrofe. Toen op 15 april een groep buitenaardse wezens afstamt van de door oorlog verscheurde luchten en zonder onderscheid vuur en burger opende, werden de grondvesten van de wereld opgeschud en zou de mensheid zijn donkerste uur tegemoet treden.

Tegen zo’n angstaanjagende, overweldigende vijand in, hadden de scrambling, uitgeputte naties van de Aarde geen andere keuze dan hun oude wrok opzij te zetten en zij aan zij te vechten als ze totale uitroeiing wilden voorkomen – of erger. Toch waren moed en eenheid niet genoeg om te passen bij de pure kracht van een soort zo geavanceerd dat de eigenlijke kosmos geen obstakel voor hen was.

Ondertussen werkte Dr. Brunhild Stahlmüller, een ervaren wetenschapper, onvermoeibaar met haar assistent, Harmuth Griesgram, aan de ontwikkeling van een experimenteel vliegtuig met de codenaam de Rode Beezlebub. Niet alleen gebaseerd op de bestaande luchtvaarttechnologie, maar ook op fragmenten van buitenaardse wrakken van de recente slagvelden, deze nieuwe uitvinding is in staat tot langdurige atmosferische vlucht evenals diepe, interstellaire reizen.

Het vinden van geen piloten die in welke conditie dan ook achterblijven – lichamelijk of geestelijk – om de pilootstoel te nemen, de dappere dokter trekt de helm zelf aan en pakt de rode bijzebbub op haar maagdelijke vlucht; naar de slagvelden van Verdun. Haar doelwit: de schaakmeester, de nieuwe, zelf gekroonde koning van de mensheid. Een usurpator en een gruwel. Gevoed door benzine en haat, zal de vlucht van haar Valkyrie eindigen in overwinning of glorieuze dood. Ze wist niet dat hij zelf maar een stuk op het bord van de echte speler is en ze kijkt Brunhild elke beweging aan met hebzuchtige, meekijkende ogen …