2064: Read Only Memories Integral komt in April

2064: Read Only Memories Integral komt in April

2064: Read Only Memories, een cyberpunk-achtige titel, komt in april op de Nintendo Switch.

De angstaanjagende game is al beschikbaar op een aantal platforms, waaronder de PlayStation 4 en de Xbox One, maar het zal geweldig zijn om dit specifieke spel in de handheld-modus te spelen.

Over 2064: Read Only Memories

2064: Read Only Memories combineert old-school adventure gaming met moderne verhalen om enkele van de sociale uitdagingen te verkennen die we in de nabije toekomst zullen tegenkomen. Verken de kleurrijke toekomstige metropool Neo-San Francisco, ontmoet een enorme cast fascinerende personages en los een groot mysterie op. Denk goed na over je keuzes, want je weet nooit hoe ze dit dynamische, vertakkende verhaal verderop in de rij zullen beïnvloeden.

De wereld verandert

Genetische verandering van mensen is nu alledaags, waarbij velen ervoor kiezen hun lichaam radicaal te veranderen om hun individualiteit tot uitdrukking te brengen. Virtuele intelligenties genaamd ROM’s (Relationship and Organizational Managers), gemaakt als eenvoudige digitale assistenten, oefenen meer controle uit over het leven van mensen. Sommigen zijn doodsbang voor deze snelle verandering, en ze zijn bereid om tot het uiterste te gaan om het te voorkomen.

Een verloren ROM genaamd Turing breekt het appartement in van een worstelende journalist om hulp te vragen. Ze beweren de eerste wijsneusmachine te zijn – niet een simulatie van het leven maar een echt zelfbewust kunstmatig wezen – en het technische genie dat ze heeft gemaakt is verdwenen. Kun jij de schokkende samenzwering die een hele samenleving dreigt te laten ontrafelen, ontrafelen? Of zal de duisternis die achter de felle neonlichten van Neo-SF ligt u verteren?

 

  • Old-school, cutting-edge – Klassieke point-and-click-avonturen geïnspireerd door de wil van Gabriel Knight en Snatcher is versmolten met moderne vertakkende verhalen die zich verdiept in identiteit, individualiteit en wat het betekent om mens te zijn.
  • Mensen van de toekomst – Maak kennis met een gevarieerde dwarsdoorsnede van de Neo-SF-bevolking, tot leven gebracht door een aantal van de beste stemtalenten die vandaag in games werken, waaronder Melissa Hutchison en Dave Fennoy (The Walking Dead), Erin Yvette (Oxenfree ), Austin Creed (Xavier Woods van WWE) en internetsterren Jim Sterling (Jimquisition) en SungWon Cho (ProZD).
  • High-tech nostalgie – De stad Neo-San Francisco wordt weergegeven in prachtige pixelart en uw avontuur wordt vergezeld door een pakkende elektronische synth-soundtrack met een laag volume.
  • Los het mysterie op – geniet van meer dan tien uur avontuurlijke gaminggoedheid, met verkenning, dynamische vertakkingsgesprekken, meerdere eindes en vele uitdagingen die je moet overwinnen.

Trailer 2064: Read Only Memories

video
play-rounded-fill

PS: Trailer is voor PS4 / Vita, maar dat zou geen echte impact moeten hebben.