20ste Tetris 99 Maximus Cup

20ste Tetris 99 Maximus Cup

Ga een kolossale Tetrimino-uitdaging aan met Mario in Tetris® 99 met een speciale MAXIMUS CUP met Super Mario ™ 3D World + Bowser’s Fury-thema!

Met het Tetris 99 20th MAXIMUS CUP-evenement van komend weekend kun je een in-game-thema verdienen op basis van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

20e Tetris 99 Maximus Cup

Demonstreer je vurige puzzelvaardigheid met Tetris 99 op het Nintendo Switch ™ -systeem en klauw je een weg naar de top van de ranglijst in deze woeste en furieuze MAXIMUS CUP. Het Tetris 99 20th MAXIMUS CUP-evenement loopt vanaf 23.00 uur. PT op 4 maart tot 22.59 uur PT op 8 maart.

Om deel te nemen, hoeven Nintendo Switch Online-leden alleen de online modus Tetris 99 te spelen tijdens de evenementperiode. Spelers verdienen evenementpunten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd. Zodra spelers in totaal 100 evenementpunten hebben verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld met achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Super Mario 3D World + Bowsers Fury.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Spring en klim door tientallen kleurrijke banen in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Mario en zijn vrienden kunnen verschillende power-ups gebruiken, zoals de Super Bell, die katachtige vaardigheden biedt, zoals klimmen en krabben. Werk samen met maximaal drie andere spelers lokaal of online om het doel te bereiken en te zien wie de hoogste score kan halen. In het nieuwe Bowsers Fury-avontuur is Bowser gigantisch geworden en heeft hij alle controle verloren.

Verken Lake Lapcat en zijn eilanden als Mario in free-roaming open gameplay, voltooi doelen om Cat Shines te verzamelen en werk samen met Bowser Jr. om zijn grote, slechte vader weer normaal te maken. Mario moet verder gaan dan zijn eigen angstaanjagende, katachtige power-up om hem te verslaan!

Nintendo Switch Online-voordelen

Nintendo Switch Online-leden kunnen ook genieten van online spelen en de functie Save Data Cloud in een grote selectie compatibele games, samen met toegang tot 99 klassieke NES- en Super NES-games, een smartphone-app die de functies van ondersteunde games verbetert, en de competitieve online vechtgame Super Mario Bros. ™ 35, speelbaar tot en met 31 maart 2021.

Concurreer met andere spelers om als laatste Mario overeind te komen. Houd regelmatig speciale gevechten in de gaten waarin je andere spelers kunt uitdagen in een vaste volgorde van banen en speciale voorwaarden.