25% van Shovel Knight verkopen (alle platformen) via Nintendo Switch

25% van Shovel Knight verkopen (alle platformen) via Nintendo Switch

Shovel Knight werd oorspronkelijk 5 jaar geleden uitgebracht, helemaal terug in 2014. Sindsdien heeft het DLC ontvangen en is op veel platforms uitgebracht.

Nintendo Switch werd echter genoemd in een interview dat Destructoid deed met Yacht Club Games, Sean Velasco en David D’Angelo. Ze zeiden dat “25% van de totale omzet op alle platforms” afkomstig was van de Switch. Velasco en D’Angelo noemden deze verkoopgegevens ‘wild’.

Goed voor de goede oude Shovel Knight!

Over Shovel Knight

Terwijl de kleine krijger zweerde de code van Shovelry te handhaven – sla genadeloos door en graaf onvermoeibaar! – neem het bevel over je ShovelBlade om vijanden te sturen in dit retro, 2D-avontuur, compleet met 8-bits beelden en een chiptune-soundtrack.

Je staat voor de The Order of No Quarter, acht snode ridders die verantwoordelijk zijn voor het nemen van je verloren liefde. Hack en snoei je een weg door het land; upgrade je wapens en bepantsering door naar schatten te graven; en relieken opgraven om je scheppende vaardigheden te verbeteren.

Naarmate je verder komt, kunnen de wereldpodia in verschillende volgorde worden aangepakt. Versla het laatste niveau en je zult alle geheimen van New Game Plus kunnen opgraven: speel vanaf het begin met volledige upgrades maar minder middelen en hardere vijanden. Er is zelfs een uitdagingsmodus boordevol minispellen!

  • Perfectioneer je platformvaardigheden om je pracht te redden!
  • Geniet van vintage 8-bit esthetiek van weleer!
Ad