26 miljoen+ Nintendo Switch Online leden

26 miljoen+ Nintendo Switch Online leden

Sinds de oprichting zijn veel Nintendo-fans enigszins sceptisch geweest over de Nintendo Switch Online-abonnementsservice.

Aangezien de service basisfuncties biedt, zoals online multiplayer en toegang tot een retrobibliotheek met NES- en SNES-games. Ondanks de wijdverbreide kritiek lijkt het erop dat Nintendo nog steeds een groot aantal leden aantrekt!

De cijfers zijn goed

Nintendo deelde een Engelse versie van de Corporate Management Policy Briefing – waarin de huidige bedrijfsprestaties in 2020 worden geschetst. Zoals je hierboven kunt zien, onthult het dat er momenteel meer dan 26 miljoen Nintendo Switch-gebruikers zijn met de online service van de console.

Zoals Nintendo hieronder opmerkt, zag de online service pieken in abonnementen naast Switch-games die online spelen aanmoedigden – zoals Super Smash Bros.Ultimate, Pokemon Sword / Shield en Animal Crossing: New Horizons.

Over het algemeen lijkt het erop dat Nintendo tot nu toe tevreden is met de acceptatiegraad van de service – en dat het meer mensen ertoe zal aanzetten om ernaar te streven.