2K Games – Downloadvereisten voor fysieke release

2K Games – Downloadvereisten voor fysieke release

2K Games heeft de eerste details vrijgegeven voor de fysieke releases van BioShock: The Collection en Borderlands: The Collection voor Nintendo Switch.

Bereid je downloads voor

BioShock: The Collection, die op een gamekaart van 16 GB staat, vereist een extra download voor latere game-inhoud en add-ons. De bestandsgrootte voor de extra inhoud is op dit moment onbekend.

Borderlands: Legendary Collection wordt geleverd op een gamekaart van 8 GB met de editie Borderlands: Game of the Year. Voor Borderlands: Game of the Year Edition is een download van 6,6 GB vereist.

Wat betreft Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, beide games moeten worden gedownload (waarschijnlijk via downloadcode) met een gecombineerde bestandsgrootte van 35 GB

Over BioShock: The Collection

Ervaar de onvergetelijke werelden en monumentale verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition, inclusief alle aanvullende content voor één speler. Vecht voor je leven en wees je vijanden te slim af, of het nu diep onder de golven is of hoog boven de wolken.

Bevat:

  • BioShock Remastered: verken de onderzeese stad Rapture, een toevluchtsoord voor de grootste geesten van de samenleving die is overgegaan in een dystopische nachtmerrie veroorzaakt door de overmoed van een man.
  • BioShock 2 Remastered: zie Rapture door de ogen van Subject Delta, een angstaanjagend Big Daddy-prototype op een leven-of-dood-missie om zijn vermiste kleine zusje te redden.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition: privédetective Booker DeWitt, die bij de verkeerde mensen in het krijt staat, moet een onmogelijke taak op zich nemen: naar een vliegende stad boven de wolken reizen en een vrouw genaamd Elizabeth redden.

Over Borderlands: Legendary Collection

Krijg driemaal de chaos, driemaal de buit en driemaal de actie met de Borderlands Legendary Collection! Dood bandieten en beesten, verzamel krachtige wapens en red misschien zelfs het universum in Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, samen met stapels extra bonuscontent voor elk spel, met 100 extra + uren gameplay voor een ongelooflijke prijs *.

  • Geniet alle drie de games solo of samen met lokaal split-screen voor twee spelers of online spelen voor vier spelers
  • Borderlands: Game of the Year-editie – Ontdek de coöperatieve shooter-looter waarmee het allemaal begon, boordevol inhoud en verbeteringen! Rust een massa wapens uit als een van de vier schietgrage huurlingen, elk met unieke RPG-vaardigheden. Neem het op tegen de wetteloze, desolate planeet Pandora, op jacht naar krachtige buitenaardse technologie die naar verluidt in een oude kluis zit.
  • Borderlands 2 – Speel als een van de zes kluisjagers die Pandora proberen te bevrijden van het kwaadaardige meesterbrein en de CEO van het bedrijf, Handsome Jack. Maak nieuwe vrienden, bewapen ze met een bazillion wapens en vecht samen met hen in een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing.
  • Borderlands: The Pre-Sequel – Ontdek het verhaal achter Borderlands 2 schurk, Handsome Jack, en zijn opkomst. The Pre-Sequel speelt zich af tussen de evenementen van Borderlands en Borderlands 2 en geeft je een heleboel nieuwe gameplay en bevat de genre-mix van shooter- en RPG-mechanica waar spelers dol op zijn geworden.