30XX – 9 minuten gameplay

30XX – 9 minuten gameplay

Hoewel dit spel niet voor nog een jaar zal verschijnen, heeft PAX een vroege blik op Batterystaple games ’komende project, 30XX, gepresenteerd.

GameXplain heeft een kijkje genomen in de gameplay voor dit vervolg dat u hieronder kunt bekijken.

video

Over 30XX

30XX is een co-op roguelike geïnspireerd op klassieke Mega Man-titels. De platformer heeft een nieuwe hi-bit kunststijl die een verschuiving is van de presentatie van de 20XX-game.

30XX combineert de heldere bediening en vloeiende bewegingen van actieplatforms zoals Mega Man X, de herspeelbaarheid van een moderne Roguelike (Binding of Isaac, Enter the Gungeon, Dead Cells, enz.) en co-op-spel in één prachtige pakket.

Ontwaak duizend jaar na 20XX om te beseffen dat de wereld die je nodig had weg is, onomkeerbaar veranderd door de komst van de synthetische geest en een menselijk ras dat de wil heeft verloren om naar de sterren te reiken. Verken de weelderige, groene gevangenis die onze wereld is geworden en vecht om te redden wat er over is.

Rise. Strijd. Vallen. Zich aanpassen. Er is een sublieme betekenis in deze eindeloze cyclus, ergens diep begraven.

Kenmerken:

  • Pulskloppende actie, precieze platforming en prachtig spritwerk
  • Tekens met volledig verschillende speelstijlen – beheers de snelle, combo-vriendelijke technieken van Ace en het ingewikkelde Power Fusion-systeem van Nina voor nog meer speelbaarheid
  • Een nieuwe set levels, items en krachten elke keer dat je speelt – 30XX is nooit hetzelfde spel twee keer!
  • Voortgang in Roguelike-stijl waarmee je de systemen en moeilijkheidsgraad van het spel kunt afstemmen terwijl je speelt, zelfs nadat je wint
  • Lokale en online multiplayer, zodat je samen met een vriend kunt genieten van 30XX
Ad