30XX – Mega Mode ZONDER Permadeath

30XX – Mega Mode ZONDER Permadeath

30XX-ontwikkelaars hebben officieel de ‘Mega Mode’ onthuld, waarmee spelers hun voortgang en upgrades kunnen behouden ondanks dat ze doodgaan.

Stadia zullen ook hetzelfde blijven, ondanks dat ze in het begin procedureel worden gegenereerd – wat betekent dat spelers vertrouwd kunnen raken met ze en er beter in kunnen worden na meerdere pogingen!

video
play-rounded-fill

30XX Mega Mode

30XX, de opvolger van Batterystaple Games ‘best verkochte actieplatformer 20XX, introduceert een nieuw permadeath-vrij speltype genaamd Mega Mode naast de terugkerende roguelike Arcade Mode wanneer deze wordt gelanceerd voor pc en consoles in 2021. </ p >

De Mega-modus genereert een reeks niveaus die Ace en Nina kunnen aanpakken zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze voortgang verliezen.

Mochten ze in de strijd vallen, kunnen de helden van 30XX andere levels uitproberen of ze opnieuw bezoeken met nieuwe kennis en baaskrachten om obstakels te overwinnen, die consistent blijven tijdens elke Mega Mode-playthrough.

Mega Mode maakt gebruik van procedurele generatie om levels te bouwen met een assortiment aan lay-outs, thema’s, moeilijkheidsgraden en meer. Hierdoor kunnen Ace en Nina terugkeren naar de reis voor elke keer een nieuwe ervaring.

Bekijk 30XX’s Steam Demo tijdens PAX Online om de levels Clock Zone en Echo Cave uit te proberen, evenals nieuwe vaardigheden zoals Nina’s Aiming Gear en Ace’s Dolomite Link.

Ga voor meer informatie over 30XX naar de website van Steam en Batterystaple Games en word lid van de community op Twitter, YouTube, Facebook en de Discord-server van de 20XX-serie.