4 spelers Captain Toad multiplayer voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

4 spelers Captain Toad multiplayer voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Nintendo bevestigde via Super Mario UK Twitter dat de Captain Toad-minilevels in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury nu coöp voor vier spelers zullen bevatten.

De levels waren een genot om door te spelen in het origineel en ze hebben zelfs hun eigen spel voortgebracht in de vorm van Captain Toad: Treasure Tracker, die beschikbaar is op de Wii U en het Nintendo Switch-systeem. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury verschijnt op 12 februari.

Over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Verken samen een wereld vol Mario-plezier!

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op Nintendo Switch! Red de Sprixie Princess en haar volgers alleen of met drie andere spelers in deze verbeterde versie van Super Mario 3D World.

Help dan, alleen of met een vriend, Bowser Jr. om zijn vader weer normaal te maken in het geheel nieuwe bonusavontuur, Bowsers Fury.

Werk samen met Bowser Jr. in een free-roaming 3D-avontuur om de razernij van zijn vader te stoppen in de nieuwe spelmodus, Bowser’s Fury! Ren en spring over een reeks eilanden om de mysterieuze Cat Shines te verzamelen en vecht tegen de kolossale Fury Bowser wanneer hij uit het water komt om grote schade aan te richten.

Ad